Menu
COȘUL TĂU

VAMA

VAMA

Grade profesionale, insemne si accesorii pentru personalul vamal!

Producator: Brodara
Aici gasiti Grade brodate pentru personalul vamal.Puteti alege suporti pentru insemne de grad profesional pentru personalul care ocupa functii de conducere sau functii de executie atat pentru uniforma de reprezentare cat si pentru uniforma de control sau ceremonie. Gradele sunt confectionate di..
35,00 Lei
Producator: Brodara
EMBLEMA VAMA -ECUSON MANECA VAMA, este brodata pe material albastru royal si se poarta pe maneca uniformei de catre personalul vamal.Poate avea 2 moduri de prindere, coasere sau cu scai, ( velcro )..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "VAMA", poate fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Dimensiune de 12,5 x 2 cm sau 10 x 2 cm, conforma cu legislatia in vigoareSe poate aplica prin coasere, cu scai sau t..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "ECHIPE CANINE", poate fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Dimensiune de 12,5 x 2 cm, conforma cu legislatia in vigoareSe poate aplica prin coasere, cu scai sau termic..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson arcada tricolor romania - VAMA realizat 100% din polyester. Conturul exterior este brodat cu fir negru, broderia fiind realizata cu fir Madeira Polyneon. Suportul din tesatura este de 65/35% bumbac/polyester de culoare neagra avand intaritura termocolanta. Acest model de ecuson permite mai..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca VAMA cu emblema de coifura brodata inclusa.- Culoare bleumarin sau neagra- Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru functionarii vamali cu functii de executie sau cu functii de conducere. Caciula are embleme brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal. Disponibile pe culoarea neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE CONTROLOR – REFERENT VAMAL DEBUTANT, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE CONTROLOR – REFERENT VAMAL ASISTENT, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE CONTROLOR – REFERENT VAMAL PRINCIPAL, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspec..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE CONTROLOR – REFERENT VAMAL SUPERIOR, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE INSPECTOR VAMAL DEBUTANT, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingri..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE INSPECTOR VAMAL ASISTENT, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingri..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE INSPECTOR VAMAL PRINCIPAL, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingr..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE INSPECTOR VAMAL SUPERIOR, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingri..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE SEF ADJUNCT BIROU VAMAL, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingrijitPre..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE SEF BIROU VAMAL, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingrijitPretul este..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT VAMA, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingr..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE DIRECTOR EXECUTIV VAMA, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingrijitPret..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE DIRECTOR GENERAL ADJUNCT VAMA, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
GRADE DIRECTOR GENERAL VAMA, pot fi pentru uniforma de control pe material camuflaj urban, pentru uniforma de reprezentare pe material bleumarin si pentru uniforma de ceremonie pe material negru.Sunt conforme cu legislatia Constructie robusta ce le confera rezistenta in timpAspect ingrijitPretu..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul Chinologic Sibiu brodata cu fir Madeira Polyneon - 100% polyester pe suport din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand alegeti varian..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Lupul Dacic brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester pe suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Are lungime de 13 cm.Aceasta emblema drapel brodata poate fi aplicata in trei variante, atat prin coasere, cat si cu scai sau termic. Pretul este pentru o..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru VAMA cu emblema brodata de 12x5 cm aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (sotf-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru VAMA - Functii Conducere cu emblema brodata aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru VAMA - Functii Executie cu emblema brodata aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Masca brodata DRAPEL
Hot Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Produsul nu mai face parte din oferta noastra!Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN negru la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de ..
15,00 Lei
Masca bumbac 2 straturi Masca bumbac 2 straturi
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Produsul nu mai face parte din oferta noastra!Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra,  prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN negru la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeal..
11,00 Lei
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)