Menu
COȘUL TĂU

Grade profesionale IGAV

Grade profesionale IGAV

Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I., embleme si grade profesionale brodate pentru IGAV

Producator: Brodara
Grade IGAVGradele sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau neagru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11 cm (lungime)Compozitie material suport: ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca IGAV este formata din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond albastru in interiorul acestuia se află brodată acvila cruciată, pe pieptul căreia se găsește un scut de culoare albastru. Pe acest scut sunt brodate elementele specifice însem..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal aviatia militara se aplica pe pieptul uniformei de aviatie.Dimensiuni: 10x5 cm3 modele: ecusoanele vin in trei variante graficeSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolataMod de prindere: scai, primiti si partea pufoasa care se poate coase pe hain..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca Igav se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
45,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite IGAv brodate se poarta pe gulerul vestonului ofiterilor sau agentilor.Dimensiuni:- subofiteri (2 frunze): 5,5 x 3 cm- ofiteri (3 frunze): 5,5 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin sau negruBrode..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent IGAvGradele subofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material supo..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major IGAvGradele subofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie materia..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier IGAvGradele subofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material su..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant IGAvGradele subofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie ma..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major IGAvGradele subofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie mater..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Principal IGAvGradele subofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCom..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material s..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material supo..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport:..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent Comandor IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie mate..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan Comandor IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie materia..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comandor IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Clasa V IGAvGradele maistrilor militari IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCo..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Clasa IV IGAvGradele maistrilor militari IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmC..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Clasa III IGAvGradele maistrilor militari IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cm..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Clasa II IGAvGradele maistrilor militari IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmC..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Clasa I IGAvGradele maistrilor militari IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCo..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Principal IGAvGradele maistrilor militari IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cm..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent Nenavigant IGAvGradele ofiterilor IGAv sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin sau negru, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca maistru militar clasa II IGAv se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPOR..
90,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Capitan Comandor IGAv se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPORTANT: Ac..
80,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Locotenent Comandor IGAv se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPORTANT:..
90,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda IGAv brodata se poarta pe maneca uniformei.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor ap..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Breloc "Remove before flight"Dimensiuni: 12 x 2,5 cmSuport: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCulori: rosuCuloare broderie: fir albPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPORTANT: Acest tip de breloc poate fi personalizat dupa preferin..
19,00 Lei
Emblema "SALVAMONT" IGAv Emblema "SALVAMONT" IGAv
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema "SALVAMONT" IGAv brodataDimensiuni: 9 x 9,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru prot..
28,00 Lei
Emblema Detasamentul Aeromedical
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Detasamentul Aeromedical brodataDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru ..
22,00 Lei
Emblema Punctul Aeromedical (POA) Jibou
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Punctul Aeromedical (POA) Jibou brodataDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pe..
28,00 Lei
Emblema Punctul Aeromedical Constanta (POA) SMURD
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Punctul Aeromedical Constanta (POA) SMURDDimensiuni: 9 x 9,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe ..
28,00 Lei
Afişare 1 - 33 din 33 (1 pagini)