Menu
Your Cart

SVSU | SPSU

SVSU | SPSU

Insemne Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta Grade SVSU, Grade SPSU Embleme brodate SVSU, grade profesionale SVSU.


Emblema SVSU brodata cu contur exterior cu fir rosu Madeira Popyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul are intaritura termocolanta si este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare neagra. Atat materialul suport cat si cel utilizat pentru broderie sunt rezistente astf..
14,00 Lei
Va oferim o emblema serviciul voluntar pentru situatii de urgenta Anina cu contur exterior brodat cu fir galben Madeira Polyneon 100% polyester. Aceasta emblema brodata este destinata utilizarii atat in interior cat si in exterior datorita materialelor de foarte buna calitate din care este confe..
12,00 Lei
Va prezentam o emblema SVSU Curtici cu conturul exterior brodat cu fir de culoare neagra. Aceasta emblema poate fi personalizata cu numele oricarei localitati in functie de solicitarea cumparatorului. Broderia este realizata cu fir 100% polyester Madeira Polyneon iar suportul de culoare alba cu ..
14,00 Lei
Emblema coifura SVSU (SPSU) are conturul exterior brodat cu fir rosu. Broderia interioara este realizata cu fir metalic auriu si Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este de culoare rosie cu intaritura termocolanta in compozitie 65/45% bumbac/polyester. Materialele de cea mai buna calitate d..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Va prezentam o emblema pentru Sef SVSU realizata cu fir 100% polyester Madeira Polyneon de culoare vernil pe suport de culoare bleumarin cu intaritura termocolanta este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester.Permite atat aplicarea clasica prin coasere, dar poate fi aplicata si cu sca..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca "SVSU" cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare neagra-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Va oferim grade pentru sef grupa SVSU – SPSU cu marginile brodate cu fir rosu. Broderia este realizata direct de producator din fir Madeira Polyneon 100% polyester de culoare galbena. Suport confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester are intaritura termcolanta si este in nunanta navy asi..
25,00 Lei
Va oferim grade sef de tura SVSU – SPSU cu marginea exterioara brodata cu fir rosu. Broderia este realizata din fir Madeira Polyneon si fir galben, 100% polyester pe un material suport de culoare navy. Acest suport este facut din 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta.Toate gradele ..
25,00 Lei
Grade sef compartiment prevenire si sef formatie interventie SVSU – SPSU brodate cu fir de culoare rosie Madeira Polyneon 100% polyeser. Restul broderiei este realizata cu acelasi tip de fir dar de culoare galbena. Materialul suport este confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu inta..
25,00 Lei
Va oferim grade sef SVSU – SPSU cu conturul exterior brodat cu fir rosu. Broderia este realizata cu fir de culoare galbena Madeira Polyneon pe un suport special confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Materialul suport are culoarea navy si asigura un contra..
25,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)