Menu
COȘUL TĂU

Grade Pompieri IGSU

Grade Pompieri IGSU

Confectionam pe comanda Grade Pompieri, embleme si insemne pentru IGSU. Pe site-ul nostru gasiti grade de umar pentru uniforma pompierilor. 

Grade Subofiteri Pompieri IGSU                                                          

 • GRADE SOLDAT POMPIERI                                                                                                                     
 • GRADE FRUNTAS POMPIERI
 • GRADE CAPORAL POMPIERI
 • GRADE SERGENT POMPIERI
 • GRADE SERGENT MAJOR POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER MAJOR POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER ADJUTANT POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER ADJUTANT SEF POMPIERI

Grade Ofiteri Pompieri IGSU

 • GRADE SUBLOCOTENENT POMPIERI
 • GRADE LOCOTENENT POMPIERI
 • GRADE CAPITAN POMPIERI
 • GRADE MAIOR POMPIERI
 • GRADE LOCOTENENT-COLONEL POMPIERI
 • GRADE COLONEL POMPIERI

Grade Maistri Militari Pompieri IGSU

 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 5
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 4
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 3 
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 2
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 1
 • GRADE MAISTRU MILITAR PRINCIPAL

Pe langa grade pompieri pe comanda mai confectionam si embleme de coifura pompieri, ecusoane nominale pompieri, ecusoane heraldice pentru maneca uniformei, diverse embleme brodate cu textul "POMPIERII", eghileti pentru ceremonie IGSU, semne de arma pompieri. Daca doriti sa va completati uniforma ISU, va stam la dispozitie cu sepci inscriptionate prin brodare cu textul "POMPIERII", caciuli de iarna pentru IGSU, petlite pentru costum IGSU si alte produse specifice Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. 

Daca doriti mai multe informatii despre ierarhia gradelor la pompieri, vedeti Gradele Pompierilor IGSU - ISU.

In cazul in care nu gasiti pe site un produs, va rugam sa ne contactati si vom face tot posibilul sa il confectionam pentru dumneavoastra. 


 Producator: Brodara
Emblema maneca Pompieri - IGSU este formata din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond negru sau albastru in interiorul acestuia se află brodată sigla cu insemnele specifice Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta; un ecuson în formă de segm..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda IGSU brodata se poarta pe maneca uniformei pompierilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are int..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca brodată ISU brodata se poarta pe maneca uniformei pompierilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coaser..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson ISU piept se aplica pe pieptul uniformei Pompieri.Dimensiuni: 12,5 x 2,5 cmCuloare suport textil: bleumarinSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "PROTECTIA CIVILA" se poate aplica pe spatele sau pe pieptul uniformei pompierilor. Emblema este brodata cu textul "PROTECTIA CIVILA".Dimensiuni:- SPATE: 29x5 cm- PIEPT: 12,5x2,5 cmCuloare suport: bleumarinSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru reziste..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "POMPIERII" pieptDimensiuni: 12.5 x 2.5 cmCuloare suport: bleumarinSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protecti..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POMPIERII" spate se aplica pe spatele uniformei pompierilor. Emblema este brodata cu textul "POMPIERII".Dimensiuni: 20x5 cm, 20x8 cm, 24x8 cm, 24x10 cm, 25x10 cm, 28x10 cm, 29x5 cm, 30x7 cm.Culoare suport: bleumarin sau negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termoc..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Departamentul pentru Situatii de Urgenta brodata se poarta pe maneca uniformei pompierilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta d..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Facultatea de Pompieri brodata se poarta pe maneca uniformei studentilor pompieri.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: rosu3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare pr..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Scoala de Subofiteri Pompieri Boldesti brodata se poarta pe maneca uniformei studentilor pompieri.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa var..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca Centrul National de Pregatire Ciolpani brodata se poarta pe maneca uniformei pompierilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul Chinologic SibiuDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru prote..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Medical cu Drapel se brodeaza pe toata suprafata cu simbolul Crucii Rosii si tricolor cu textul "ROMANIA".Dimensiuni: 7 x 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varia..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Crucea Rosie brodataDimensiuni: 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusa..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Lup DacicDimensiuni: aproximativ 13 x 3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorEcusonul este brodat completPretul afisat este pentr..
16,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)