Menu
COȘUL TĂU

Penitenciare ANP

Penitenciare ANP

Grade profesionale pentru penitenciar, ANP, embleme personal penitenciare, ANP, embleme coifura si petlite brodate pentru personal penitenciare.

Producator: Brodara
Emblema coifura Penitenciar brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula de catre personalul Politiei Penitenciare.Dimensiuni:- subofiteri: 6,5 x 5,5 cm- ofiteri: 6,5 x 5,5 cm- generali: 6 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Penitenciar ANP brodate se poarta pe gulerul vestonului ofiterilor sau agentilor.Dimensiuni:- agenti (2 frunze): 5,5 x 3 cm- ofiteri (3 frunze): 5,5 x 3,5 cm- ofiteri superiori (4 frunze): 5,5 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru reziste..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca penitenciar pentru veston se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin inchisSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir auriu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
55,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti Penitenciar ANP potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre agenti si ofiteri.Confectionati din snur textil de culoare galbenaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici penitenciare ANP se poarta la veston pentru uniforma de oras sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica ANPPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti subofiteri Penitenciar potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre ofiterii Politiei Penitenciare.Confectionati din snur textil de culoare galbenaSunt prevazuti cu un cui. Cuiul este din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPret..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri Penitenciar potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre ofiterii Politiei Penitenciare.Confectionati din snur textil de culoare galbenaSunt prevazuti cu doua cuie. Cuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPre..
196,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Agenti Penitenciar brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula subofiterilor Politiei Penitenciare.Dimensiuni: 6,5 x 5,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin inchisBroderie frunze: fir me..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Ofiteri Penitenciar brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula Ofiterilor Politiei Penitenciare.Dimensiuni: 6,5 x 5,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin inchisBroderie frunze: fir meta..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Ofiteri Superiori Penitenciar brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula.Dimensiuni: 6 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin inchisBroderie frunze: fir metalizat auriu3 moduri de prin..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Agenti Penitenciar brodate se poarta pe gulerul vestonului de ceremonie sau oras.Dimensiuni: 8 x 3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin inchisBroderie frunze: fir metalizat auriu3 moduri de prindere:..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Agenti Penitenciar brodate se poarta pe gulerul vestonului de ceremonie sau oras.Dimensiuni: 8 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin inchisBroderie frunze: fir metalizat auriu3 moduri de prinder..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Ofiteri Superiori Penitenciar brodate se poarta pe gulerul vestonului de ceremonie sau oras.Dimensiuni: 8 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin inchisBroderie frunze: fir metalizat auriu3 moduri..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca subcomisar Penitenciar se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin inchisSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir auriu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca subinspector Penitenciar se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin inchisSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir auriu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca comisar Penitenciar se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin inchisSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir auriu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca comisar Sef Penitenciar se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin inchisSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir auriu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)