Menu
COȘUL TĂU

Grade Forte Terestre

Grade Forte Terestre

Embleme brodate MAPN fortele terestre, ecusoane brodate pentru fortele armate romane , embleme drapel, Ecusoane ROMANIA brodate.

Aceste grade sunt confectionate prin coasere, au forma trapezoidala conform legii. Aceast procedeu le confera durabilitate, aspect ferm si ingrijit permanent, nu se sifoneaza!

Pentru mai multe informatii despre structura si ierarhia gradelor fortelor terestre, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Terestre.

Producator: Brodara
Emblema coifura oras Forte Terestre brodata se poarta pe caciula, sapca, palaria de oras ale militarilor subofiteri, maistri militari sau ofiteri.Dimensiuni: 6,5 x 7 cmMod de prindere: prin coasereSuport textil: paspoal de lana (97% lana, 3% elastan) la culoarea armeiCuloare suport: bleumarin, negru..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Grade combat forte terestreGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ce..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura oras Forte Terestre brodata se poarta pe boneta sau basca de oras ale militarilor subofiteri, maistri militari sau ofiteri.Dimensiuni: 6,5 x 7 cmMod de prindere: prin coasereSuport textil: amestec de bumbac (65% bumbac, 35% poliester) la culoarea armeiCuloare..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Grade oras forte terestreGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade studenti combat forte terestreGradele militare pentru studenti sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade combat pentru parasutistiGradele militare pentru parasutisti sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDime..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade oras pentru parasutistiGradele militare pentru parasutisti sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe paspoal de lana de culoare bleu, pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal forte terestre se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac ..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal cu "ROMANIA" si tricolor se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.Dimensiuni: 10 x 5 cm4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolataMod de pri..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "ROMANIA" forte terestre se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivSuport textil: amestec bumbac (65% bumba..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "RO ARMY" forte terestre se poate aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivSuport textil: amestec bumbac (65%..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Tricolor forte terestre brodat se poate aplica pe pieptul sau maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.Dimensiuni: 7,5x3,5 cm, 7x3,5 cm,  9,5x4 cm, 2 modele: emblema poate fi dreapta (dreptunghiulara) sau sub forma de arc3 variante de contur brodat: maro, negru sau ..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson grupa sanguina forte terestre se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.3 dimensiuni: 5x2,5 cm, 7,5x3,5 cm, 9,5x4 cm (dimensiunea recomandata este de 7,5x3,5 cm)4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivSuport textil: amestec bumb..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema semn de arma forte terestre se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.Dimensiuni: 8,5 cm x 6,5 cm4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki, verde olivSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolataMod de prin..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema arcada specialitati arme forte terestre se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.Dimensiuni: 2,5 x 10 cm4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivMod de prindere: cu scaiSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) c..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel "ROMANIA" si specialitatea armei se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.Dimensiuni: 10 x 5 cm4 variante de suport textil: combat terestru, bej, kaki sau verde olivMod de prindere: cu scaiSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intari..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti kaki armata potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii si ofiterii militari din cadrul armatei.Confectionati din snur textil de culoare galben-kakiCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat e..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti MAPN potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii si ofiterii militari din cadrul armatei.Confectionati din snur textil de culoare galbenaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pentru ..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi MAPN Forte Terestre se poarta la veston pentru uniforma de oras sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica Fortelor Terestre RomânePretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema pentru Statul Major al AparariiDimensiuni: aproximativ 8 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj fortele terestre, camuflaj fortele aeriene, camuflaj fortele navale, verde oliv, bej, bleu si oras (in..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas combat forte terestreGradele soldatilor si gradatilor profesionisti sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal clasa III-a combat forte terestreGradele soldatilor si gradatilor profesionisti sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubul..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal clasa II-a combat forte terestreGradele soldatilor si gradatilor profesionisti sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubula..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal clasa I-a combat forte terestreGradele soldatilor si gradatilor profesionisti sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent combat forte terestreGradele subofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major combat forte terestreGradele subofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiu..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier combat forte terestreGradele subofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major combat forte terestreGradele subofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimens..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant combat forte terestreGradele subofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDim..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Principal combat forte terestreGradele subofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa V combat forte terestreGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa IV combat forte terestreGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capet..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa III combat forte terestreGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu cape..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa II combat forte terestreGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capet..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa I combat forte terestreGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar Principal combat forte terestreGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu cape..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 188 (6 pagini)