Menu
COȘUL TĂU

Grade Marina

Grade Marina

Grade Marina , embleme si alte insemne oficiale pentru Fortele Navale.

Pentru mai multe informatii privind ierarhia gradelor in cadrul fortelor navale, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Navale.

Producator: Brodara
Grade Student Negradat - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ine..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegale..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete i..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Student - Forte Navale combatGradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capet..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Student Negradat - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea c..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (pa..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Student - Forte Navale oras (negru)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiun..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Student Negradat - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea m..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea m..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea m..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (part..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Student - Forte Navale oras (alb)Gradele studentilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (p..
45,00 Lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)