Menu
COȘUL TĂU

Grade Forte Terestre

Grade Forte Terestre

Embleme brodate MAPN fortele terestre, ecusoane brodate pentru fortele armate romane , embleme drapel, Ecusoane ROMANIA brodate.

Aceste grade sunt confectionate prin coasere, au forma trapezoidala conform legii. Aceast procedeu le confera durabilitate, aspect ferm si ingrijit permanent, nu se sifoneaza!

Pentru mai multe informatii despre structura si ierarhia gradelor fortelor terestre, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Terestre.

Producator: Brodara
Emblema coifura oras Forte Terestre brodata se poarta pe caciula, sapca, palaria de oras ale militarilor subofiteri, maistri militari sau ofiteri.Dimensiuni: 6,5 x 7 cmMod de prindere: prin coasereSuport textil: paspoal de lana (97% lana, 3% elastan) la culoarea armeiCuloare suport: bleumarin, negru..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura oras Forte Terestre brodata se poarta pe boneta sau basca de oras ale militarilor subofiteri, maistri militari sau ofiteri.Dimensiuni: 6,5 x 7 cmMod de prindere: prin coasereSuport textil: amestec de bumbac (65% bumbac, 35% poliester) la culoarea armeiCuloare..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti kaki armata potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii si ofiterii militari din cadrul armatei.Confectionati din snur textil de culoare galben-kakiCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat e..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti MAPN potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii si ofiterii militari din cadrul armatei.Confectionati din snur textil de culoare galbenaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pentru ..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi MAPN Forte Terestre se poarta la veston pentru uniforma de oras sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica Fortelor Terestre RomânePretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru capitan forte terestre pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade..
70,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca Maior forte terestre pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade maneca s..
100,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru Colonel forte terestre pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade..
100,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru Locotenent - colonel forte terestre pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest m..
100,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru General de brigada forte terestre pentru veston se poarta pe maneca vestonului generalilor cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleumarin sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de gr..
120,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru Colonel Parasutist pentru veston se poarta pe maneca vestonului generalilor cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleu aviatieSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade maneca se coase pe..
120,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri forte terestre potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre ofiterii militari din cadrul armatei.Confectionati din snur textil de culoare galbenaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pent..
196,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti subofiteri forte terestre potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii militari din cadrul armatei.Confectionati din snur textil de culoare galbenaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat est..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Ofiteri MApN brodate se poarta pe gulerul vestonului.Dimensiuni: aproximativ 5,5 x 3,5 cmMod de prindere: prin coasere pe uniformaSuport textil: paspoal de lana (97% lana, 3% elastan) la culoarea armeiCuloare suport: negru, rosu, verde, mov, oliv, bleumarin, visiniu, bleuBroderie frunze: fir..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Subofiteri MApN brodate se poarta pe gulerul vestonului.Dimensiuni: aproximativ 5,5 x 3 cmMod de prindere: prin coasere pe uniformaSuport textil: paspoal de lana (97% lana, 3% elastan) la culoarea armeiCuloare suport: negru, rosu, verde, mov, oliv, bleumarin, visiniu, bleuBroderie frunze: fi..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula Serviciul Medical Militar de UrgentaCuloare: rosuMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch) tricotat in strat dubluMarime: universalaPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.INGRIJIRE: Se poate spala in masina automata la 30º. Se poate calca pe treapta joasa de temperatura...
50,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)