Menu
COȘUL TĂU

Jandarmeria IGJR

Jandarmeria IGJR

Confectionam Grade militare Jandarmi pe comanda online. 

Pe Grade-profesionale.ro gasiti grade pentru ofiteri jandarmi (grade colonel jandarmerie, grade locotenent colonel jandarmerie, grade maior jandarmerie, grade capitan jandarmerie, grade locotenent jandarmerie, grade sublocotenent jandarmerie). Avem si grade pentru subofiteri jandarmi (grade plutonier adjutant sef jandarmerie, grade plutonier adjutant jandarmerie, grade plutonier major jandarmerie, grade plutonier jandarmerie, grade sergent major jandarmerie). Pe langa acestea producem si grade pentru maistrii militari jandarmi (grade maistru militar principal, grade maistru militar clasa 1, grade maistru militar clasa 2, grade maistru militar clasa 3, grade maistru militar clasa 4). 

Pe Grade-profesionale.ro veti gasi o diversitate mare de embleme si insemne brodate pentru militarii jandarmi. Confectionam modele de embleme pentru maneca uniformei de jandarmerie, ecusoane si nominale pentru jandarmi.  

Comercializam accesorii jandarmerie precum eghileti sau nasturi potriviti pentru ceremonii si festivitati. De asemenea gasiti si o varietate de caciuli de iarna si sepci pentru jandarmi cu embleme brodate aplicate.

Daca produsele nu va plac sau doriti produse care nu sunt inca prezentate pe site, va rugam sa ne adresati sugestii si comenzi prin formularul de contact. 

Pentru mai multe informatii privind structura insemnelor de grad in Jandarmeria Romana, vedeti Gradele in Jandarmeria Romana.

Producator: Brodara
Emblema brodata maneca jandarmi este formata din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond albastru in interiorul acestuia se află brodată acvila cruciată, pe pieptul căreia se găsește un scut de culoare albastru-deschis. Pe acest scut sunt brodate elemen..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean - IJJ brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta d..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "JANDARMERIA" se poate aplica pe spatele sau pe pieptul uniformei jandarmilor. Emblema este brodata cu textul "JANDARMERIA".Dimensiuni:SPATE: 20x5 cm, 20x8 cm, 24x8 cm, 24x10 cm, 25x10 cm, 28x10 cm, 29x5 cmPIEPT: 12,5x2,5 cm sau 11,5 x 2,5 cmCuloare suport: albastru, bleumarin sau negruSupor..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "JANDARMERIA" pieptDimensiuni:- 11.5 x 2.5 cm- 12.5 x 2.5 cm- 12.5 x 5 cm- 15 x 5 cmCuloare suport: albastru, bleumarin sau negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplica..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "JANDARMERIA" spate se aplica pe spatele uniformei jandarmilor. Emblema este brodata cu textul "JANDARMERIA".Dimensiuni: 20x5 cm, 20x8 cm, 24x8 cm, 24x10 cm, 25x10 cm, 28x10 cm, 29x5 cmCuloare suport: albastru, bleumarin sau negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura te..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Directia Generala de Jandarmi Bucuresti brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Arad brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Arges brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Bihor brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Buzau brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Cluj brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Dolj brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Harghita brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa v..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Hunedoara brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa ..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Iasi brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Ilfov brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Maramures brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa ..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Mehedinti brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa ..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Neamt brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Prahova brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa va..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Sibiu brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Suceava brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa va..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Timis brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Vaslui brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa var..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Valcea brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa var..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Vrancea brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa va..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul Chinologic SibiuDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru prote..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul de Perfectionare Bumbesti Jiu brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de a..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul de Perfectionare Campulung brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de apli..
24,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul de Perfectionare Gheorgheni brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de apl..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul de Perfectionare Ochiuri brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplica..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul de Perfectionare Montan Sinaia brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de ..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Scoala de Subofiteri Jandarmerie Dragasani brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Scoala de Subofiteri Jandarmerie Falticeni brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Scoala de Ofiteri Jandarmerie "Mihai-Viteazul" brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
24,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Gruparea de Jandarmi Mobila Craiova brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de apl..
18,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 43 (2 pagini)