Menu
COȘUL TĂU

Grade Marina

Grade Marina

Grade Marina , embleme si alte insemne oficiale pentru Fortele Navale.

Pentru mai multe informatii privind ierarhia gradelor in cadrul fortelor navale, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Navale.

Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegal..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cap..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cap..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ineg..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete in..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cap..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDime..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ine..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cape..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete i..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu ca..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni:..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 c..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiun..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimens..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale combat (Scolarizare 1 si 2 ani)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capet..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale combat (Scolarizare 1 si 2 ani)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si galben însemnul de grad.Tip grad: tubula..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Elev - Forte Navale combat (Scolarizare 1 si 2 ani)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si galben însemnul de grad.Tip grad: tubula..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale combat (Scolarizare 1 si 2 ani)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si galben însemnul de grad.Tip grad: tubula..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleD..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale oras - negru (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleD..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea c..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale oras - alb (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil de culoare alba, pe care se brodează cu fir galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ..
45,00 Lei
Afişare 1 - 34 din 34 (1 pagini)