Menu
COȘUL TĂU

Grade Forte Terestre

Grade Forte Terestre

Embleme brodate MAPN fortele terestre, ecusoane brodate pentru fortele armate romane , embleme drapel, Ecusoane ROMANIA brodate.

Aceste grade sunt confectionate prin coasere, au forma trapezoidala conform legii. Aceast procedeu le confera durabilitate, aspect ferm si ingrijit permanent, nu se sifoneaza!

Pentru mai multe informatii despre structura si ierarhia gradelor fortelor terestre, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Terestre.

Producator: Brodara
Grade studenti combat forte terestreGradele militare pentru studenti sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Student Negradat - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiun..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ine..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegale..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete i..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Student - Forte Terestre combatGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro si rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capet..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Student Negradat - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai la..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Student - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea c..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Student - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si galben însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea c..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Student - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si alb însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Student - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si alb însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (parte..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Student - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si alb însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ce..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Student - Forte Terestre oras Gradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si alb însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 c..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Student - Forte Terestre orasGradele studentilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir rosu si alb însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (..
45,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)