Menu
COȘUL TĂU

Grade Forte Terestre

Grade Forte Terestre

Embleme brodate MAPN fortele terestre, ecusoane brodate pentru fortele armate romane , embleme drapel, Ecusoane ROMANIA brodate.

Aceste grade sunt confectionate prin coasere, au forma trapezoidala conform legii. Aceast procedeu le confera durabilitate, aspect ferm si ingrijit permanent, nu se sifoneaza!

Pentru mai multe informatii despre structura si ierarhia gradelor fortelor terestre, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Terestre.

Producator: Brodara
Grade combat pentru parasutistiGradele militare pentru parasutisti sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDime..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade oras pentru parasutistiGradele militare pentru parasutisti sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe paspoal de lana de culoare bleu, pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent combat forte terestreGradele ofiterilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni:..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent combat forte terestreGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan combat forte terestreGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (pa..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maior combat forte terestreGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (part..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent-colonel combat forte terestreGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiun..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Colonel combat forte terestreGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte terestre, pe care se brodează cu fir maro însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (pa..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade pentru Colonel Parasutist pentru oras, brodate cu fir metalic auriu pe suport de paspoal culoarea bleu aviatie.Pretul este pentru o pereche si contine TVA...
45,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Colonel Parasutist combat forte terestre, brodate cu fir Madeira Polyneon 100% poliester pe suport combat (camuflaj) forte terestre. Pretul este pentru o pereche si contine TVA...
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade oras ofiteri forte terestreGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea ..
45,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)