Menu
COȘUL TĂU

Grade Aviatie

Grade Aviatie

Grade combat aviatie militara, embleme aviatie, embleme coifura aviatie , petlite brodate pentru ofiteri si subofiteri aviatie brodate la o calitate superioara cu materiale de la furnizori de top in domeniu.

Gradele sunt confectionate prin coasere, intarite pe verso, au rezistenta deosebita si aspect ingrijit.

Daca doriti mai multe informatii despre structura si ierarhia gradelor fortelor aeriene, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Aeriene.
Producator: Brodara
Grade combat si zbor forte aerieneGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad, sau cu fir maro pe suportul camuflaj forte terestre (noua uniforma)Tip grad: tubular cu capete inegaleDim..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade oras forte aerieneGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil din paspoal de lana la culoarea armei, pe care se brodează cu fir metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata)..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal aviatia militara se aplica pe pieptul uniformei de aviatie.Dimensiuni: 10x5 cm3 modele: ecusoanele vin in trei variante graficeSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolataMod de prindere: scai, primiti si partea pufoasa care se poate coase pe hain..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal forte aeriene armata se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, verde oliv sau bejMod de prindere: cu scai, primi..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal cu "ROMANIA" si tricolor se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor terestre.Dimensiuni: 10 x 5 cm4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, verde oliv sau bejMod de prindere: cu scai, primiti si partea pufoasa care se poate coase pe uniforma ul..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "ROMANIA" forte aeriene se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, verde oliv sau bejMod de prindere: cu scai, primiti si..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "RO ARMY" forte aeriene se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, verde oliv sau bejMod de prindere: cu scai, primiti si..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "RO AIR FORCE" se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, bejMod de prindere: cu scai, primiti si partea pufoasa care se ..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Forte Aeriene brodate se poarta pe gulerul vestonului.Dimensiuni:- soldati (SGP): 5,5 x 2,5 cm- subofiteri (2 frunze): 5,5 x 3 cm- ofiteri (3 frunze): 5,5 x 3,5 cmMod de prindere: prin coasere pe uniformaSuport textil: paspoal de lana (97% lana, 3% elastan) la culoarea armeiCuloare suport: b..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Drapel Tricolor forte aeriene brodat se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.Dimensiuni: 7,5x3,5 cm, 8,5x4,5 cm, 9x5 cm, 9,5x4 cm, 10x4 cm3 variante de contur brodat: negru, galben, albastru, albMod de prindere: cu scai, primiti si partea pufoasa care se poate coa..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Drapel tricolor semirotund Fortele Aeriene brodat se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.Dimensiuni: 2,5 cm (latime) x max. 10 cm (lungime)3 variante de contur brodat: negru, albastru, galbenMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa care se poate coase pe ha..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson grupa sanguina forte aeriene se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.3 dimensiuni: 5x2,5 cm, 7,5x3,5 cm, 9,5x4 cm (dimensiunea recomandata este de 7,5x3,5 cm)4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, bej sau verde olivMod de prindere: s..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema semn de arma forte aeriene se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.Dimensiuni: 8,5 cm x 6,5 cm4 variante de suport textil: camuflaj forte aeriene, albastru, verde oliv, bejMod de prindere: cu scaiPrimiti si partea pufoasa care se poate coase pe haine ulter..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca ofiteri forte aeriene pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleu sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade maneca se co..
70,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi MAPN Forte Aeriene se poarta la veston pentru uniforma de oras sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica Fortelor Aeriene RomânePretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema pentru Statul Major al AparariiDimensiuni: aproximativ 8 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj fortele terestre, camuflaj fortele aeriene, camuflaj fortele navale, verde oliv, bej, bleu si oras (in..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Statului Major al Fortelor Aeriene RomaneDimensiuni: aproximativ 8 x 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleu aviatieMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine u..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema AviatieiDimensiuni: aproximativ 8 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleu aviatieMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPretul afisat este pentru ..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala (INMAS)Dimensiuni: 9 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleuMod de prindere: scai Primiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe hain..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Forte AerieneDimensiuni: aproximativ 8 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru, bleumarinMod de prindere: scai Primiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPretul afisat..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura subofiteri fortele aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datori..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura ofiteri fortele aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datorita ..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas AviatieGradele soldatilor si gradatilor profesionisti (SGP) sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac i..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal clasa III-a AviatieGradele soldatilor si gradatilor profesionisti (SGP) sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- ames..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal clasa II-a AviatieGradele soldatilor si gradatilor profesionisti (SGP) sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amest..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal clasa I-a AviatieGradele soldatilor si gradatilor profesionisti (SGP) sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- ameste..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent AviatieGradele subofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori camuflaj forte aeriene..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major AviatieGradele subofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori camuflaj forte a..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier AviatieGradele subofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori camuflaj forte aerie..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major AviatieGradele subofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori camuflaj forte..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant AviatieGradele subofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori camuflaj fo..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Principal AviatieGradele subofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori c..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa V AviatieGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa IV AviatieGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa III AviatieGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culor..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa II AviatieGradele maistrilor militari sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai lata) x 11 cm (lungime)3 variante de suport textil:- amestec bumbac in culori..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 124 (4 pagini)