Menu
Your Cart

Grade Aviatie

Grade Aviatie

Grade combat aviatie militara, embleme aviatie, embleme coifura aviatie , petlite brodate pentru ofiteri si subofiteri aviatie brodate la o calitate superioara cu materiale de la furnizori de top in domeniu.

Gradele sunt confectionate prin coasere, intarite pe verso, au rezistenta deosebita si aspect ingrijit.
Producator: Brodara
Grade pentru General de flotila aeriana.Pretul este pentru o pereche si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Drapel Romania Semirotund Forte Aeriene brodat  la o calitate deosebita cu materiale de la furnizorii cei mai buni.Este aplicabil pe umar la uniforma combat.Aplicare cu velcro/ scai!..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema forte aeriene instructie brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datorita acestor cara..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema forte aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datorita acestor caracteris..
12,00 Lei
Emblema coifura ofiteri fortele aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datorita ..
12,00 Lei
Emblema coifura subofiteri fortele aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datori..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal forte aeriene , Ecuson Nominal aviatie militara-125x25mm pentru veston , 150x25mm pentru scurta sau 135x25 mm model vechi-Aplicare cu scai/ velcro .-Pretul este pentru o bucata si contine TVA..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Romania forte aeriene, aviatia militara-125x25mm pentru veston   sau 150x25mm pentru scurta-Aplicare cu scai/ velcro-Pretul este pentru o bucata si contine TVA..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Romania cu drapel forte aeriene, aviatia militara, aplicare cu velcro.-125x25mm pentru veston , 150x25mm pentru scurta sau 135x25 mm model vechi-Pretul este pentru o bucata si contine TVA..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson RO ARMY cu drapel forte aeriene, aviatia militara, aplicare cu velcro.-125x25mm pentru veston , 150x25mm pentru scurta sau 135x25 mm model vechi-Pretul este pentru o bucata si contine TVA..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal combat forte aeriene cu ROMANIA si drapel, se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare, -Dimensiuni 10x5 cm-Aplicare cu scai-Pretul este pentru 1 bucata si contine TVA..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Drapel Romania brodat  la o calitate deosebita cu materiale de la furnizorii cei mai buni.Este aplicabil pe umar la uniforma combat.Aplicare cu velcro/ scai!..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecusoane GRUPA SANGUINA combat forte aeriene, broderie de inalta calitate, materiale rezistente. Sunt conforme cerintelor legale...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecusoane GRUPA SANGUINA camuflaj forte aeriene, broderie de inalta calitate, materiele rezistente. Sunt conforme cerintelor legale...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecusoane grupa sanguina brodate pe bej cu fir negru, broderie de inalta calitate, materiele rezistente. Sunt conforme cerintelor legale...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecusoane grupa sanguina brodate pe khaki cu fir negru, broderie de inalta calitate, materiale rezistente. Sunt conforme cerintelor legale...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema semn de arma maneca scut combat albastru Forte Aeriene Prindere cu scai..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema semn de arma maneca scut combat camuflaj Forte Aeriene Prindere cu scai..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema semn de arma maneca scut bej cu negruPrindere cu scai..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema semn de arma maneca scut kaki cu negruPrindere cu scai..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas aviatieSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform Ordinului nr. M.38 din 5 martie 2018, Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 307 si M-156/2019Pretul ..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal cls 3 aviatieSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform Ordinului nr. M.38 din 5 martie 2018, Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 307 si M-156/2019Pretul..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal cls 2 aviatieSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform Ordinului nr. M.38 din 5 martie 2018, Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 307 si M-156/2019Pretul..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal cls 1 aviatieSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform Ordinului nr. M.38 din 5 martie 2018, Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 307 si M-156/2019Pretul..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat , grade Sergent aviatie de orasSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform Ordinului nr. M.38 din 5 martie 2018, Monitorul Oficial al Rom..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat ( de instructie), grade Sergent Major aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester Suport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform&n..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat ( de instructie), grade Plutonier aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester Suport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform ..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat, instructie, oras,  grade Plutonier Major aviatieSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform Ordinului nr. M.38 din 5 martie 2018, M..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat si pentru oras, grade Plutonier Adjutant aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester Suport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă confor..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat si pentru oras, grade Plutonier Adjutant Principal aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester Suport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de a..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat, zbor, sau pentru oras, grade sublocotenent aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester sau metalicSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de ar..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie  combat, zbor, oras, grade locotenent aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester sau metalicSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă confo..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie combat ( de instructie), grade capitan aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester Suport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă conform O..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim Grade militare aviatie combat ( de instructie), grade locotenent comandor aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester sau metalicSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de ar..
30,00 Lei
Va oferim Grade militare aviatie Combat, Zbor, Oras, grade capitan comandor aviatie brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester sau metalicSuport combat, khaki, bej sau albastru oras forte aeriene Pretul este pentru o pereche si contine TVA!!! Gradele combat se poartă fără semn de armă confo..
30,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 54 (2 pagini)