Menu
COȘUL TĂU

Epoleti si insemne marina comerciala - Grade-profesionale.ro

Producem epoleti si insemne pentru marina comerciala sau marina civila. La noi veti gasi mereu produse de cea mai inalta calitate care vor fi mereu pe masura asteptarilor. 

Chiar daca nu gasiti pe site produsul dorit, noi va stam la dispozitie mereu cu sugestii si comenzi personalizate astfel incat sa fiti mereu satisfacuti de cumparaturile la noi. 

Pentru marina comerciala oferim grade diverse in functie de necesitatile dvs. Nu ezitati sa ne contactati daca doriti produse care nu se regasesc pe site. 

Producator: Brodara
Epoleti capitan marina comerciala (ancora)Gradele pentru marina sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiuni: 10,5 x 5,5 cmSuport tex..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Epoleti capitan marina comerciala (romb)Gradele pentru marina sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiuni: 10,5 x 5,5 cmSuport texti..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Epoleti inginer marina comerciala 3 liniiGradele pentru marina sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil din lana de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiuni: 10,5 x 5,5 cmSuport text..
35,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)