Menu
COȘUL TĂU

Epoleti si insemne marina comerciala - Grade-profesionale.ro

Producem epoleti si insemne pentru marina comerciala sau marina civila. La noi veti gasi mereu produse de cea mai inalta calitate care vor fi mereu pe masura asteptarilor. 

Chiar daca nu gasiti pe site produsul dorit, noi va stam la dispozitie mereu cu sugestii si comenzi personalizate astfel incat sa fiti mereu satisfacuti de cumparaturile la noi. 

Pentru marina comerciala oferim grade diverse in functie de necesitatile dvs. Nu ezitati sa ne contactati daca doriti produse care nu se regasesc pe site. 

Producator: Brodara
Epoleti capitan marina comerciala - ancoraSuport: paspoal de lana de culoare neagraCompozitie: lana 97%, elastan 3%Broderie: fir metalizat auriu Tip epolet: tubularIngrijire: se spala manual la maxim 30°Pretul afisat este pentru o pereche si contine TVA. Nu ezitati sa ne contactati da..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Epoleti capitan marina comerciala - rombSuport: paspoal de lana de culoare neagraCompozitie: lana 97%, elastan 3%Broderie: fir metalizat auriu Tip grad: tubularIngrijire: se spala manual la maxim 30°Pretul afisat este pentru o pereche si contine TVA. Nu ezitati sa ne contactati daca doriti..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Epoleti inginer marina comerciala 3 liniiSuport: paspoal de lana de culoare neagraCompozitie: lana 97%, elastan 3%Broderie: fir metalizat auriu sau argintiuTip epolet: tubularIngrijire: se spala manual la maxim 30°Pretul afisat este pentru o pereche si contine TVA. Nu ezitati sa ne contactati d..
35,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)