Menu
COȘUL TĂU

Grade Aviatie

Grade Aviatie

Grade combat aviatie militara, embleme aviatie, embleme coifura aviatie , petlite brodate pentru ofiteri si subofiteri aviatie brodate la o calitate superioara cu materiale de la furnizori de top in domeniu.

Gradele sunt confectionate prin coasere, intarite pe verso, au rezistenta deosebita si aspect ingrijit.

Daca doriti mai multe informatii despre structura si ierarhia gradelor fortelor aeriene, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Aeriene.
Producator: Brodara
Petlite Forte Aeriene brodate se poarta pe gulerul vestonului.Dimensiuni:- soldati (SGP): 5,5 x 2,5 cm- subofiteri (2 frunze): 5,5 x 3 cm- ofiteri (3 frunze): 5,5 x 3,5 cmMod de prindere: prin coasere pe uniformaSuport textil: paspoal de lana (97% lana, 3% elastan) la culoarea armeiCuloare suport: b..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca ofiteri forte aeriene pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleu sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade maneca se co..
70,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi MAPN Forte Aeriene se poarta la veston pentru uniforma de oras sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica Fortelor Aeriene RomânePretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura subofiteri fortele aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datori..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura ofiteri fortele aeriene oras brodata cu fir Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema este rezistenta la uzura, raze solare si ploaie. Datorita ..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru Comandor Aviatie pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: bleu sau negruSuport textil: paspoal din lana (97% lana si 3% elastan)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade maneca se ..
120,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)