Menu
COȘUL TĂU

SVSU | SPSU

SVSU | SPSU

Insemne Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta Grade SVSU, Grade SPSU Embleme brodate SVSU, grade profesionale SVSU.


Producator: Brodara
Emblema brodata maneca svsu este formata din două piese, un scut si un ecuson arc brodate pe material textil de culoare neagra. Atat scutul cat si arcul au contur brodat de culoare rosie.Dimensiuni:- scut: 6.5 x 8.5 cm- arc: 9 x 2.5 cmCuloare suport: negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% polieste..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema SVSU Anina brodata se poate purta pe pieptul sau pe maneca uniformei serviciului voluntar.Dimensiuni: 7,5 x 9,5 cmCuloare suport: rosuSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termic..
18,00 Lei
Emblema SVSU Curtici
2-3 Zile
Producator: Brodara
Emblema SVSU Curtici brodata se poate purta pe pieptul sau pe maneca uniformei serviciului voluntar.Dimensiuni: 10 cmCuloare suport: albSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de a..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura SVSU brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula serviciului voluntar.Dimensiuni: 6 cmCuloare suport: rosu sau albastruBroderie frunze: fir metalizat auriuSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: s..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "SEF SVSU" este brodat cu textul "SEF SVSU" pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 12,5 x 4 cmCuloare suport: bleumarinCuloare broderie: fir verdeSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere..
14,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)