Menu
COȘUL TĂU

Autoritatea Navala Romana

Va oferim grade, embleme, embleme pentru caschete, petlite si galoane cu trese brodate pentru Autoritatea Navala Romana, precum si alte insemne distinctive specifice institutiei. 

Producator: Brodara
Emblema Autoritatea Navala RomanaDimensiuni: aproximativ 8 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe vers..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson de identificare ANR | Ecuson nominal ANR se prinde pe pieptul uniformei Autoritatii Navale Romane.Dimensiune: 8 x 1,5 cmCompozitie suport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coase..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema de coifura ANR | Emblema pentru cascheta ANR brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula de catre personalul Politiei Penitenciare.Dimensiune: 8,5 x 5,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negruBroderie: ..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca ANR pentru personalul Autoritatii Navale Romane. Sapca are embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal.Culoare: negru, albMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate)Sapca are doua variante de emblema de coifura.Pretul afisat este pen..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca ANR cu lauri pentru personalul Autoritatii Navale Romane. Sapca are emblema de coifura brodata cu insemnele institutiei aplicata frontal si lauri brodati cu fir auriu metalizat aplicati pe cozoroc.Culoare: negru, albMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate..
65,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula de iarna ANR | Fes ANR pentru personalul ANR. Caciula are embleme brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal fiind disponibila in mai multe modele.Culori: negru, albMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch) tricotat in strat dubluMarime: universalaPretul afisat este pentru o bucata si c..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan I de port ANRGradele pentru Autoritatea Navala Romana sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular2 dimensiuni:- 5,5 x 11 cm- 5,5 x 13 cmS..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan II de port ANRGradele pentru Autoritatea Navala Romana sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular2 dimensiuni:- 5,5 x 11 cm- 5,5 x 13 cm..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan sef de port ANRGradele pentru Autoritatea Navala Romana sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular2 dimensiuni:- 5,5 x 11 cm- 5,5 x 13 c..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade capitan specialist ANRGradele pentru Autoritatea Navala Romana sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiuni: 5,5 cm (partea cea mai lata..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade inspector de specialitate ANRGradele pentru Autoritatea Navala Romana sunt realizate sub forma manșon tubular in forma dreptunghiulara, confecționat pe suport textil de culoare neagra pe care se brodează cu fir auriu metalizat însemnele de grad.Tip grad: tubular2 dimensiuni:- 5,5 x 11 cm- 5,5 ..
35,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)