Menu
COȘUL TĂU

Pompieri IGSU

Pompieri IGSU

Grade profesionale pompieri brodate, IGSU, ISU , embleme pompieri brodate, embleme coifura si petlite brodate pentru pompieri, ecusoane pentru pompieri, vindem din stoc sau la comanda, le producem conform normativelor in vigoare, livrare rapida, plata ramburs.

Utilizam materiale de calitate superioara, tehnologie noua si tinem cont  de sugestiile dumneavoastra pentru a fi la zi cu cerintele de aspect si durabilitate!
Producator: Brodara
Grade Pompieri - IGSUAici gasiti Grade brodate pentru Pompierii din cadrul ISU si IGSU.Puteti alege grade pentru corpul ofiterilor, maistrilor militari si ai subofiterilor pentru uniforma de reprezentare si serviciu. Pentru corpul subofiterilor pompieri, gradele sunt brodate cu galoane cu lățimea de..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema pompieri IGSU, ISU cu contur exterior brodat cu fir rosu Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este foarte rezistent din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema brodata ISU are mai multe moduri de aplicare. L..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda "INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA" pe suport din tercot termocolat cu 65% bumbac si 35% poliester. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon. Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In ca..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema ISU brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester are un suport de tesatura de culoare albastru royal cu intaritura termocolanta. Materialul suport este realizat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/polyester si este rezistenta la ploaie, temperaturi scazute si razele de soare. Pute..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson ISU piept este brodat cu conturul exterior realizat cu fir rosu Madeira Polyneon 100% poliester. Suportul este navy confectionat din tercot termocolat.Dimensiuni:  12,5x2,5 cm.Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Acest Ecuson NOMINAL IGSU, ISU este brodat cu fir alb Madeira Polyneon 100% poliester pe suport navy confectionat din tercot termocolant. Are dimensiunea de 12 x 4 cm.Ecusonul permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In cazul ecusonului care se aplica ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POMPIERII" brodata are conturul exterior realizat cu fir albastru indigo Madeira Polyneon 100% poliester. Suportul este navy confectionat din tercot termocolat.Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In cazul ecusonului c..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "PROTECTIA CIVILA" brodata are conturul exterior realizat cu fir albastru indigo Madeira Polyneon 100% poliester. Suportul este navy confectionat din tercot termocolat.Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In cazul ecuso..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel piept pompieri cu contur exterior brodat cu fir negru este perfect pentru a fi aplicat pe uniforma militara, pe echipamentul sportiv sau pe vestimentatia civila. Ecusonul este brodat cu fir Madeira Polyneon 100% poliester.Pentru o buna aplicare suportul este din tesatur 65/35% bumbac/p..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblemă coifură Pompieri cu contur exterior brodat cu fir albastru navy. Aceasta emblema coifura ofiteri pompieri IGSU, ISU este bordata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Detaliile sunt realizate cu fir metalic argintiu pe un suport albastru din tercot termocolat.Prezinta avantajul de a se apl..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite pentru pompieri ISU IGSU cu conturul exerior brodat cu fir de culoare rosie 100% polyester de tipul Madeira Polyneon. Este folosit pentru detalii fir polyester 100% si fir metalic argintiu aplicat pe un material suport de culoare neagra confectionat din tercot termocolat.Aceste petlite br..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti Pompieri pentru ofiteri si subofiteri necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor.Cele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior...
89,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Pompieri  cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula Ofiteri Pompieri IGSU| Fes Ofiteri Pompieri IGSU cu emblema de coifura brodata aplicata prin coasere. Culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici IGSU pompieriDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din IGSU - pompieri.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Producator: Brodara
Semn de arma metalic ISU, IGSU de aplicat pe gradele de pompieriSe vinde la bucata.Pretul afisat este pentru o bucata...
5,00 Lei
Producator: Brodara
Acest ecuson pompieri piept ISU, IGSU, este rezistent la uzura, la ploaie si la razele solare fiind realizat din materiale de cea mai buna calitate. Se poate folosi cu usurinta atat in exterior cat si in interior fara sa existe pericolul de a se deteriora. Aceasta emblema brodata are conturul ext..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema POMPIERII spate brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu scai, velcro sau prin procedu..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon cu lățimea de 13 mm.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau tercot d..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare doua galoane cu lățimea de 13 mm.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau terc..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon cu lățimea de 20 mm.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau tercot d..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon cu lățimea de 20 mm si unul de 13 mm.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspo..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare doua galoane cu lățimea de 20 mm.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau te..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare doua galoane cu lățimea de 20 mm si un galon cu latimea de 13 mm.Tip grad: manson dreptu..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare trei galoane cu lățimea de 20 mm.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de la..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Sef Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare trei galoane cu lățimea de 20 mm si un galon cu latimea de 13 mm.Tip grad: manson..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare o tresa.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau tercot de bumbacCompozi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare doua trese.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau tercot de bumbacCompozi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare trei trese.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau tercot de bumbacCompozitie..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maior Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare o tresa si un galon de 16 mm. Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau terc..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent Colonel Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare doua trese si un galon de 16 mm. Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Colonel Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare trei trese si un galon de 16 mm. Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de lana sau..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 5 Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon sub formă de unghi.Tip grad: manson dreptunghiularSuport: paspoal de la..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 4 Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon sub formă de unghi și un galon drept.Tip grad: manson dreptunghiularSup..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 3 Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon sub formă de unghi și două galoane drepte.Tip grad: manson dreptunghiul..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 2 Pompieri - IGSUConfectionam gradele sub forma de manson dreptunghiular pe suport de paspoal de lana sau din tercot, materialul de fond este de culoare neagra, pe care se aplică prin brodare un galon sub formă de unghi și 3 galoane drepte.Tip grad: manson dreptunghiularS..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 61 (2 pagini)