Menu
COȘUL TĂU

Grade Pompieri IGSU

Grade Pompieri IGSU

Confectionam pe comanda Grade Pompieri, embleme si insemne pentru IGSU. Pe site-ul nostru gasiti grade de umar pentru uniforma pompierilor. 

Grade Subofiteri Pompieri IGSU                                                          

 • GRADE SOLDAT POMPIERI                                                                                                                     
 • GRADE FRUNTAS POMPIERI
 • GRADE CAPORAL POMPIERI
 • GRADE SERGENT POMPIERI
 • GRADE SERGENT MAJOR POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER MAJOR POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER ADJUTANT POMPIERI
 • GRADE PLUTONIER ADJUTANT SEF POMPIERI

Grade Ofiteri Pompieri IGSU

 • GRADE SUBLOCOTENENT POMPIERI
 • GRADE LOCOTENENT POMPIERI
 • GRADE CAPITAN POMPIERI
 • GRADE MAIOR POMPIERI
 • GRADE LOCOTENENT-COLONEL POMPIERI
 • GRADE COLONEL POMPIERI

Grade Maistri Militari Pompieri IGSU

 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 5
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 4
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 3 
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 2
 • GRADE MAISTRU MILITAR CLASA 1
 • GRADE MAISTRU MILITAR PRINCIPAL

Pe langa grade pompieri pe comanda mai confectionam si embleme de coifura pompieri, ecusoane nominale pompieri, ecusoane heraldice pentru maneca uniformei, diverse embleme brodate cu textul "POMPIERII", eghileti pentru ceremonie IGSU, semne de arma pompieri. Daca doriti sa va completati uniforma ISU, va stam la dispozitie cu sepci inscriptionate prin brodare cu textul "POMPIERII", caciuli de iarna pentru IGSU, petlite pentru costum IGSU si alte produse specifice Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. 

Daca doriti mai multe informatii despre ierarhia gradelor la pompieri, vedeti Gradele Pompierilor IGSU - ISU.

In cazul in care nu gasiti pe site un produs, va rugam sa ne contactati si vom face tot posibilul sa il confectionam pentru dumneavoastra. 


 Producator: Brodara
Grade Pompieri - IGSUGradele pentru pompieri sunt realizate sub formă de manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cm2 variante de suport textil:- paspoal cusut - material textil din l..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca Pompieri - IGSU este formata din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond negru sau albastru in interiorul acestuia se află brodată sigla cu insemnele specifice Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta; un ecuson în formă de segm..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda IGSU brodata se poarta pe maneca uniformei pompierilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are int..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca brodată ISU brodata se poarta pe maneca uniformei pompierilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coaser..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson ISU piept se aplica pe pieptul uniformei Pompieri.Dimensiuni: 12,5 x 2,5 cmCuloare suport textil: bleumarinSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal Pompieri IGSU se aplica pe pieptul uniformei pompierilor.Dimensiuni: 12,5 x 2,5 cm3 modele: cu contur brodat rosu, bleumarin sau albCuloare suport textil: bleumarinSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de prindere: scai, coasere sau..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "PROTECTIA CIVILA" se poate aplica pe spatele sau pe pieptul uniformei pompierilor. Emblema este brodata cu textul "PROTECTIA CIVILA".Dimensiuni:- SPATE: 29x5 cm- PIEPT: 12,5x2,5 cmCuloare suport: bleumarinSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru reziste..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel piept pompieri brodat se poarta pe pieptul uniformei de pompierilor.Dimensiuni: 12,5 x 2,5 cm si 12,5 x 4 cmSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Pompieri brodata se poarta pe sapca, palarie sau caciula pompierilor.Dimensiuni:- soldati: 6 x 5,5 cm- subofiteri: 6 x 5,5 cm- ofiteri inferiori: 7 x 7 cm- ofiteri superiori: 7 x 7 cm- generali: 7 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pent..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Petlițe pompieri IGSU brodate se poarta pe gulerul vestonului.Dimensiuni: 8 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negruBroderie frunze: fir metalizat argintiu3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti Pompieri potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiteri si ofiteri.Confectionati din snur textil de culoare rosie.Cuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
149,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca de vara Pompieri pentru subofiteri sau ofiteri pompieri. Sapca are embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal.Culoare: bleumarinMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate)2 modele:- doar cu emblema de coifura aplicata frontal;- cu e..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula| Fes Pompieri elevi, subofiteri si ofiteri pompieri. Caciula are embleme brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal fiind disponibila in mai multe modele.Culori: bleumarin, bleumarin inchis, negru sau rosuMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch) tricotat in strat dubluMarime: universal..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici IGSU se poarta la veston pentru uniforma de reprezentare sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica Inspectoratului General pentru Situatii de UrgentaPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Semn de arma metalic pompieri IGSU se poarta fixat pe gradele de umar ale pompierilor.Dimensiuni: 20 x 25 mmInsemn gravat: heraldica Inspectoratului General pentru Situatii de UrgentaPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
8,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "POMPIERII" pieptDimensiuni: 12.5 x 2.5 cmCuloare suport: bleumarinSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protecti..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POMPIERII" spate se aplica pe spatele uniformei pompierilor. Emblema este brodata cu textul "POMPIERII".Dimensiuni: 20x5 cm, 20x8 cm, 24x8 cm, 24x10 cm, 25x10 cm, 28x10 cm, 29x5 cm, 30x7 cm.Culoare suport: bleumarin sau negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termoc..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (lati..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (l..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Sef Pompieri - IGSUGradele subofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 c..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11 cm..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maior Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11 cm (..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent Colonel Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (lati..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Colonel Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm (latime) x 11 cm..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa V Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa IV Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa III Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 c..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa II Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa I Pompieri - IGSUGradele ofiterilor pompieri sunt realizate sub forma de manson dreptunghiular, confectionat din tercot de bumbac sau din paspoal de lana de culoare neagra, pe care se brodeaza cu fir alb însemnele de grad.Tip grad: manson dreptunghiularDimensiuni: 5,5 cm ..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 56 (2 pagini)