Menu
Your Cart

Grade pompieri

Grade pompieri

Grade profesionale pompieri brodate, IGSU, ISU , embleme pompieri brodate, embleme coifura si petlite brodate pentru pompieri, ecusoane pentru pompieri, vindem din stoc sau la comanda, le producem conform normativelor in vigoare, livrare rapida, plata ramburs.

Utilizam materiale de calitate superioara, tehnologie de ultima ora si tinem cont  de sugestiile dumneavoastra pentru a fi la zi cu cerintele de aspect si durabilitate!
Producator: Brodara
Aici gasiti Grade brodate pentru Pompieri.Puteti alege suporti pentru insemne de grad militar pentru corpul ofiterilor, maistrilor militari si ai subofiterilor.Gradele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare...
35,00 Lei
Emblema pompieri IGSU, ISU cu contur exterior brodat cu fir rosu Madeira Polyneon cu concentratie 100% polyester. Suportul este foarte rezistent din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolanta. Aceasta emblema brodata ISU are mai multe moduri de aplicare. L..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda "INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA" pe suport din tercot termocolat cu 65% bumbac si 35% poliester. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon. Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In ca..
15,00 Lei
Emblema ISU brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester are un suport de tesatura de culoare albastru royal cu intaritura termocolanta. Materialul suport este realizat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/polyester si este rezistenta la ploaie, temperaturi scazute si razele de soare. Pute..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Acest Ecuson NOMINAL IGSU, ISU este brodat cu fir alb Madeira Polyneon 100% poliester pe suport navy confectionat din tercot termocolant. Are dimensiunea de 12 x 4 cm.Ecusonul permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In cazul ecusonului care se aplica ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POMPIERII" brodata are conturul exterior realizat cu fir albastru indigo Madeira Polyneon 100% poliester. Suportul este navy confectionat din tercot termocolat.Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In cazul ecusonului c..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "PROTECTIA CIVILA" brodata are conturul exterior realizat cu fir albastru indigo Madeira Polyneon 100% poliester. Suportul este navy confectionat din tercot termocolat.Ecusonul este versatil si permite mai multe moduri de aplicare: termic, prin coasere, cu arici sau cu velcro. In cazul ecuso..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel piept pompieri cu contur exterior brodat cu fir negru este perfect pentru a fi aplicat pe uniforma militara, pe echipamentul sportiv sau pe vestimentatia civila. Ecusonul este brodat cu fir Madeira Polyneon 100% poliester.Pentru o buna aplicare suportul este din tesatur 65/35% bumbac/p..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblemă coifură Pompieri cu contur exterior brodat cu fir albastru navy. Aceasta emblema coifura ofiteri pompieri IGSU, ISU este bordata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Detaliile sunt realizate cu fir metalic argintiu pe un suport albastru din tercot termocolat.Prezinta avantajul de a se apl..
10,00 Lei
Petlite pentru pompieri ISU IGSU cu conturul exerior brodat cu fir de culoare rosie 100% polyester de tipul Madeira Polyneon. Este folosit pentru detalii fir polyester 100% si fir metalic argintiu aplicat pe un material suport de culoare neagra confectionat din tercot termocolat.Aceste petlite br..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti Pompieri pentru ofiteri si subofiteri necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor.Cele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior...
69,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Pompieri  cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula Ofiteri Pompieri IGSU| Fes Ofiteri Pompieri IGSU cu emblema de coifura brodata aplicata prin coasere. Culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Nasturi metalici IGSU pompieriDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din IGSU - pompieri.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Semn de arma metalic ISU, IGSU de aplicat pe gradele de pompieri..
5,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra,  prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de a fi un material re..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de a fi un material respirab..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Acest ecuson pompieri piept ISU, IGSU, este rezistent la uzura, la ploaie si la razele solare fiind realizat din materiale de cea mai buna calitate. Se poate folosi cu usurinta atat in exterior cat si in interior fara sa existe pericolul de a se deteriora. Aceasta emblema brodata are conturul ext..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema POMPIERII spate brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu scai, velcro sau prin procedu..
18,00 Lei
Va oferim grade fruntas pompieri IGSU brodate cu fir rosu. Aceste grade sunt brodate pe suport de tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra. Suportul vine cu intaritura termocolanta care asigura o buna rezista a produsului in orice conditii. Datorita materialelor de cea mai buna calitat..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim grade caporal pompieri IGSU brodate cu fir rosu. Aceste grade sunt brodate pe suport de tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra. Suportul vine cu intaritura termocolanta care asigura o buna rezista a produsului in orice conditii. Datorita materialelor de cea mai buna calitat..
35,00 Lei
Grade sergent pompieri cu marginile brodate cu fir rosu Madeira Polyneon polyester 100%. Suportul este confectionat din tesatura de culoare neagra cu intaritura termocolanta. Acest material suport are compozitia 65/ 35% bumbac polyester. Intaritura termocolanta asigura usurinta de aplicare pe ec..
35,00 Lei
Va oferim grade sergent majos pompieri IGSU si grade pentru pompieri brodate pe un material suport de culoare neagra realizat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Suportul are culoarea neagra. Broderia este realizata cu fir rosu, negru si alb 100% polyester Madeira Po..
35,00 Lei
Grade plutonier pompieri IGSU brodate cu contur exterior rosu. Aceste grade din magazinul nostru online speciale pentru profesionisti IGSU ISU sunt brodate direct de producator utilizand cele mai moderne masini. Pentru broderie se foloseste fir Madeyra Polyneon metalic argintiu 100% polyester ap..
35,00 Lei
Grade plutoner major pompier IGSU brodate cu masini de ultima generatie. Conturul exterior este brodat cu fir Madeira Polyneon de culoare rosie. Pentru restul broderiei se foloseste fir de culoare alba. Suportul pe care se aplica aceste cusaturi este negru si este confectionat din tesatura cu i..
35,00 Lei
Grade plutonier adjutant pompieri IGSU rezistente la uzura, raze de sore si ploaie va sunt oferite la pret de producator in magazinul nostru . Aceste grade sunt brodate cu materiale de calitate utilizand masini de ultima generatie. Gradele profesioale ISU, IGSU sunt pentru reprezentare sau servic..
35,00 Lei
Grade plutonier adjutant sef pompieri IGSU rezistente la uzura. Conturul exterior al acestor grade broadate este realizat cu fir rosu Madeira Polyneon din polyester 100%. Restul broderiei este cusuta cu fir polyester alb pe un suport de culoare neagra cu intaritura termcolanta. Suportul este con..
35,00 Lei
Grade sublocotenent pompieri IGSU cu marginile brodate cu fir rosu oferite la pret de producator si calitate deosebita. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester pe un suport de culoare neagra pentru evidentierea broderiei. Suportul este confectionat din material 65/ 35% bumb..
35,00 Lei
Grade locotenent pompieri, IGSU brodate cu fir auriu rosu. Suportul pe care este aplicata broderia este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare neagra cu intaritura termocolanta. Aceste materiale folosite atat pentru brodare cat si ca suport sunt rezistente la uzura, la..
35,00 Lei
Va oferim grade capitan pompier IGSU cu marginile brodate cu fir rosu Madeira Polyneon cu compozitia 100% polyester. Aceasta broderie este aplicata pe un material suport de culoare neagra cu intaritura termocolanta. Suportul este confectionat din 65 / 35% bumbac/ polyester care confera o foarte ..
35,00 Lei
Grade maior pompieri, grade IGSU brodate cu fir rosu. Materialul de tip suport este confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare neagra. Contrastul pe care aceste doua culori in genereaza este foarte elegant si iese rapid in evidenta.Alegand sa cumpa..
35,00 Lei
Grade locotenent Colonel Pompieri, ISU- IGSU brodate .  Intreaga broderie este aplicata pe o tesatura cu bune proprietati de tip suport cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare neagra. Daca alegeti sa cumparati grade pompieri brodate din magazinul nostru inseamna ca op..
35,00 Lei
Va oferim grade colonel pompieri IGSU  brodate cu fir rosu Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65 / 35% bumbac/polyester de culoare neagra. Acest suport are intaritura termocolanta. Toate dimensiunile comercializate de magazinul nostru online sunt conform..
35,00 Lei
Grade maistru miliar clasa 5 pompieri IGSU brodate gasiti in magazinul nostru. Suportul are culoare neagra . Acest suport este realizat din tesatura cu bune proprietati de tip suport cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester.Din acest magazin online puteti cumpara grae pentru personal ..
35,00 Lei
Grade maistru miliar clasa 4 pompieri IGSU brodate cu fir de culoare rosie. Broderia este cusuta pe un material cu intaritura termcolanta cu bune proprietati pentru suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac / polyester de culoare neagra.Alegand sa cumparati grade maistru miliar clasa 4 pomp..
35,00 Lei
Grade maistru miliar clasa 3 pompieri IGSU brodate cu fir rosu. Aceste grade au broderia aplicata pe un material confectionat din tesatura cu bune proprietati de tip suport cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare neagra.Puteti cumpara grade maistru militar clasa 3 pompier..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 61 (2 pagini)