Menu
COȘUL TĂU

Grade profesionale IGAV

Grade profesionale IGAV

Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I., embleme si grade profesionale brodate pentru IGAV

Producator: Brodara
Emblema maneca IGAV este formata din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond albastru in interiorul acestuia se află brodată acvila cruciată, pe pieptul căreia se găsește un scut de culoare albastru. Pe acest scut sunt brodate elementele specifice însem..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda IGAv brodata se poarta pe maneca uniformei.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor ap..
22,00 Lei
Emblema "SALVAMONT" IGAv Emblema "SALVAMONT" IGAv
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema "SALVAMONT" IGAv brodataDimensiuni: 9 x 9,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru prot..
28,00 Lei
Emblema Detasamentul Aeromedical
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Detasamentul Aeromedical brodataDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru ..
22,00 Lei
Emblema Punctul Aeromedical (POA) Jibou
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Punctul Aeromedical (POA) Jibou brodataDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pe..
28,00 Lei
Emblema Punctul Aeromedical Constanta (POA) SMURD
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Punctul Aeromedical Constanta (POA) SMURDDimensiuni: 9 x 9,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: alb3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe ..
28,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)