Menu
COȘUL TĂU

Grade SAJ, Ambulanta

Grade SAJ, Ambulanta

Serviciul de Ambulanta Judetean, embleme si alte insemne oficiale pentru SAJ.

Producator: Brodara
Emblema rotunda cu Ministerul SănătăţiiDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentr..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca SAJ Ambulanta contine denumirea serviciului de Ambulanta cu tricolor. Din optiuni se poate alege localitatea dorita.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai,..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema spate SAJ Ambulanta contine denumirea serviciului de Ambulanta cu tricolor. Din optiuni se poate alege localitatea dorita.Dimensiuni: 16 x 17 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: ..
38,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura ambulanta este brodata cu crucea viietii pe suport textil de culoare alba.Dimensiuni: 5,5 cm3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albCuloare broderie: fir alb..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal Ambulanta SAJ este brodat cu nume si prenume pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 9,5x3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: fir alb3 moduri de prindere: scai, coas..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "MEDIC" ambulanta este brodat cu textul "MEDIC" pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 9,5x3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: fir alb3 moduri de prindere: scai, coasere s..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "ASISTENT" ambulanta este brodat cu textul "ASISTENT" pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 9,5x3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: fir alb3 moduri de prindere: scai, coa..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "AMBULANTIER" este brodat cu textul "AMBULANTIER" pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 9,5x3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: fir alb3 moduri de prindere: scai, coasere..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "CONDUCATOR AUTO" este brodat cu textul "CONDUCATOR AUTO" pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 9,5x3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: fir alb3 moduri de prindere: scai,..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "OPERATOR REGISTRATOR" este brodat cu textul "OPERATOR REGISTRATOR" pe suport textil de culoare albastra.Dimensiuni: 9,5x3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: fir alb3 moduri de prind..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson brodat spate Ambulanta SAJSe poate alege pentru medic, asistent, ambulantier, conducator auto sau operator registrator ambulanta.Dimensiuni: 20x5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastruCuloare broderie: f..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson maneca "SERVICIUL DE AMBULANTA" brodat pe suport portocaliu, se poate purta pe maneca operatorilor ambulanta.Dimensiuni: 10 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: portocaliuCuloare broderie: fir albastru si..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca Judet SAJ brodat pe suport portocaliu, se poate purta pe maneca operatorilor ambulanta. Se poate alege pentru oricare judet.Dimensiuni: 10 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: portocaliuCuloare br..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula | Fes AMBULANTACaciula are ecuson cu crucea viatii brodat si aplicat frontal.Culoare: albastruMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch) tricotat in strat dubluMarime: universalaPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.INGRIJIRE: Se poate spala in masina automata la 30º. Se poate calca..
50,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)