Menu
COȘUL TĂU

Insemne profesionale pentru institutii din Romania

Insemne profesionale pentru institutii din Romania

Insemne si Embleme oficiale pentru diverse institutii din Romania.

Producator: Brodara
Set Embleme I.S.C.T.R.Dimensiuni:- ecuson scut: aproximativ 7 x 8,5 cm- ecuson arcada: aproximativ 10 x 2,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de apl..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Set Embleme I.S.C.T.R. model 2Dimensiuni:- ecuson scut: aproximativ 7 x 8,5 cm- ecuson arcada: aproximativ 10 x 2,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin?3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varia..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca personal I.S.C.T.R. cu embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal.Culoare: bleumarinMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate)Pretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
55,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Romania tricolor cu lup dacicDimensiuni: aproximativ 8 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protecti..
16,00 Lei
Emblema Serviciul Public Salvamont Sibiu
2-3 Zile
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Public Salvamont SibiuDimensiuni: aproximativ 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: galben3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe ..
16,00 Lei
Emblema AJVPS Caras - Severin
2-3 Zile
Producator: Brodara
Emblema AJVPS Caras - SeverinDimensiuni: aproximativ 5,5 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusa..
20,00 Lei
Emblema Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Bucuresti
2-3 Zile
Producator: Brodara
Emblema Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog BucurestiDimensiuni: aproximativ 6 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin ..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema C.N.A.I.R.Dimensiuni: aproximativ 6,5 x 10 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru, bleumarin3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe ve..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Comisariatul General Garda Nationala de MediuDimensiuni: aproximativ 6,5 x 8,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: verde3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are i..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema GraniceriDimensiuni: aproximativ 7 x 10 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilorLa ale..
27,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Ministerul Mediului si PadurilorDimensiuni: aproximativ 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat ..
20,00 Lei
Emblema Stema Regala a Romaniei
NOU 2-3 Zile
Producator: Brodara
Emblema Stema Regala a RomanieiDimensiuni: 10 cm inaltimeSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pen..
32,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema stema RomanieiDimensiuni: aproximativ 6,5 x 8,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pe..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson tricolor "ROU"Dimensiuni: 7,5 x 4,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita2 variante de suport: tricolor steagul Romaniei sau tricolor cu vedere infrarosuMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate ..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Interventii Paza. Suportul este din tesatura cu raportul 65/35% bumbac/poliester de culoare albastra. De asemenea, suportul are intaritura termocolata.Se poate aplica in mai multe moduri: coasere, velcro/scai/ arici sau termic. Varianta care se aplica prin coasere are spatele intar..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Tricolor Romania 22x7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilorLa alegerea aplicarii cu..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul de Telecomunicatii SpecialeDimensiuni: aproximativ 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor apli..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Banda reflectorizanta care poate fi aplicata pe echipament pentru sporirea vizibilitatii acestuia.Se vinde la metru liniar.Pretul afisat este per metru liniar si are TVA inclus...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson cu text "ROMANIA"Dimensiuni: aproximativ 12 x 2,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso ..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson tricolor "PATRIA ET HONOR"Dimensiuni: aproximativ 12 x 2,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson tricolor 5 X 1,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilorLa alegerea aplicarii cu scai ..
8,00 Lei
Insigna harta Romania Mare este realizata din metal auriu in relief si emailata in culorile drapelului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 21 x 16 mmCulori: auriu cu elemente emailatePrind..
11,50 Lei
Insigna tricolor harta Romaniei este realizata din metal auriu in relief si emailata in culorile drapelului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 22 x 15.5 mmCulori: auriu cu eleme..
11,50 Lei
Insigna Dracon este realizata din metal auriu si este o reprezentare a lupui dacic. Acest simbol reprezentativ dacilor are forma unui cap de lup cu gura deschisa continuat cu un corp de balaur.Se poate purta ca accesoriu la evenimente speciale atasat la sacou, guler, camasa sau alte articole. Insign..
20,00 Lei
Insigna tricolor rotund este realizata din metal auriu in relief si reprezinta culorile drapelului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 14 mmCulori: auriu cu elemente emailatePrindere: pinP..
11,50 Lei
Insigna tricolor arborat este realizata din metal auriu in relief si reprezinta culorile drapelului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 14 x 19 mmCulori: auriu cu elemente emailatePrindere..
11,50 Lei
Insigna Stema Regala a Romaniei este realizata din metal in relief si reprezinta simbolurile care fac parte din Stema Regatului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 20 x 23 mmCuloari: auriu..
15,00 Lei
Insigna tricolor 9x6 mm este realizata din metal auriu in relief si reprezinta culorile drapelului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 9 x 6 mmCulori: auriu cu elemente emailatePrindere: p..
8,00 Lei
Insigna Stema Romaniei cu scut este realizata din metal in relief si reprezinta simbolurile care fac parte din Stema Romaniei. Acestea reprezinta o acvila cu aripile deschise care tine in cioc o cruce, in gheare o spada si un sceptru iar pe cap poarta o coroana. Scutul de pe pieptul acvilei reprezin..
20,00 Lei
Insigna tricolor este realizata din metal auriu in relief si reprezinta culorile drapelului Romaniei.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 12 x 10 mmCulori: auriu cu elemente emailatePrindere: pinPre..
11,50 Lei
Insigna Republica Socialista Romania este realizata din metal in relief si reprezinta stema Romaniei comuniste.Se poate purta ca accesoriu la diverse articole textile sau vestimentare. Insigna poate fi obiect de colectie pentru pasionati.Dimensiuni: 21 x 23 mmCuloari: auriu cu elemente emailatePrind..
17,00 Lei
Insigna Lup Dacic este realizata din metal auriu si este o reprezentare a simbolului dacic. Acest simbol are forma unui cap de lup cu gura deschisa continuat cu un corp de balaur.Se poate purta ca accesoriu la evenimente speciale atasat la sacou, guler, camasa sau alte articole. Insigna poate fi si ..
14,00 Lei
Breloc metalic Stema Romaniei este realizat in intregime din metal. Brelocul este lucrat cu atentie si grija la detalii, stema fiind realizata in relief.Dimensiuni: 5,1 cm x 3,3 cm (fara accesoriul de prindere)Material: metal auriuPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
32,00 Lei
Breloc Stema Romaniei este realizat din metal iar stema este atasata pe piele ecologica de culoare neagra. Brelocul este lucrat cu atentie si grija la detalii.Dimensiuni: 10,6 cm x 5,1cm (cu tot cu arcul de inchidere)Material stema: metal auriuMaterial suport: piele neagra ecologicaPretul afisat est..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Centrul Chinologic SibiuDimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru prote..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Geto Dacii2 dimensiuni: 8 cm sau 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia c..
25,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 44 (2 pagini)