Menu
COȘUL TĂU

Penitenciare ANP

Penitenciare ANP

Grade profesionale pentru penitenciar, ANP, embleme personal penitenciare, ANP, embleme coifura si petlite brodate pentru personal penitenciare.

Producator: Brodara
Grade Agent Penitenciar ANP (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, de s..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Penitenciar ANP (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad.Tip grad: tubular, de serviciu2 dimensiuni: 12 x 5 cm sau 14 x 5,5 cmSuport textil: cul..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Princiapl Penitenciar ANP (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tub..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Principal Penitenciar ANP (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenc..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Adjunct Penitenciar ANP (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: t..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Adjunct Penitenciar ANP (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penite..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Penitenciar ANP (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Penitenciar ANP (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenciare.T..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Principal Penitenciar ANP (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad:..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Principal Penitenciar ANP (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Peni..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subinspector Penitenciar (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, d..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subinspector Penitenciar (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenciare.Ti..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Penitenciar (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, de s..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Penitenciar (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenciare.Tip g..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Principal Penitenciar (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tub..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Principal Penitenciar (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenc..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subcomisar Penitenciar (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, de ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subcomisar Penitenciar (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenciare.Tip ..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comisar Penitenciar (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, de ser..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comisar Penitenciar (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenciare.Tip gra..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comisar Sef Penitenciar (simple)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleumarin inchis, pe care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru unifroma de serviciu a Politiei Penitenciare.Tip grad: tubular, de..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comisar Sef Penitenciar (brodate)Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este brodat cu motiv cu frunze de stejar, peste care se brodează cu fir metalizat auriu însemnele de grad. Gradele sunt potrivite pentru uniforma de oras/ceremonie a Politiei Penitenciare.Tip..
55,00 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)