Menu
COȘUL TĂU

Jandarmeria IGJR

Jandarmeria IGJR

Confectionam Grade militare Jandarmi pe comanda online. 

Pe Grade-profesionale.ro gasiti grade pentru ofiteri jandarmi (grade colonel jandarmerie, grade locotenent colonel jandarmerie, grade maior jandarmerie, grade capitan jandarmerie, grade locotenent jandarmerie, grade sublocotenent jandarmerie). Avem si grade pentru subofiteri jandarmi (grade plutonier adjutant sef jandarmerie, grade plutonier adjutant jandarmerie, grade plutonier major jandarmerie, grade plutonier jandarmerie, grade sergent major jandarmerie). Pe langa acestea producem si grade pentru maistrii militari jandarmi (grade maistru militar principal, grade maistru militar clasa 1, grade maistru militar clasa 2, grade maistru militar clasa 3, grade maistru militar clasa 4). 

Pe Grade-profesionale.ro veti gasi o diversitate mare de embleme si insemne brodate pentru militarii jandarmi. Confectionam modele de embleme pentru maneca uniformei de jandarmerie, ecusoane si nominale pentru jandarmi.  

Comercializam accesorii jandarmerie precum eghileti sau nasturi potriviti pentru ceremonii si festivitati. De asemenea gasiti si o varietate de caciuli de iarna si sepci pentru jandarmi cu embleme brodate aplicate.

Daca produsele nu va plac sau doriti produse care nu sunt inca prezentate pe site, va rugam sa ne adresati sugestii si comenzi prin formularul de contact. 

Pentru mai multe informatii privind structura insemnelor de grad in Jandarmeria Romana, vedeti Gradele in Jandarmeria Romana.

Producator: Brodara
Emblema coifura Jandarmerie brodata se poarta pe sapca, palarie, basc sau caciula jandarmilor.Dimensiuni:- subofiteri: 5,5 x 6,5 cm- ofiteri: 6 x 8 cm- generali: 6 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinB..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti Jandarmerie potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii si ofiterii jandarmi.Confectionati din snur textil de culoare albaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pentru o bucata si con..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici Jandarmerie se poarta la veston pentru uniforma de reprezentare sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica JandarmerieiPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Jandarmerie pentru veston se poarta pe maneca vestonului in cadrul formatiunilor muzicale reprezentative si artistice din cadrul Jandarmeriei.Culoare: bleu-jandarmSuport textil: 97% lana si 3% elastan cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pe..
100,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri Jandarmerie potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre ofiterii jandarmi.Confectionati din snur textil de culoare albaSunt prevazuti cu doua cuie. Cuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este ..
196,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti subofiteri Jandarmerie potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii jandarmi.Confectionati din snur textil de culoare albaSunt prevazuti cu un cui. Cuiul este din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat est..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Subofiteri Jandarmerie brodata se poarta pe sapca, palarie, basc sau caciula jandarmilor.Dimensiuni: 5,5 x 6,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinBroderie frunze: fir metalizat argintiu3 mod..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Ofiteri Jandarmerie brodata se poarta pe se poarta pe sapca, palarie, basc sau caciula jandarmilor.Dimensiuni: 6 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinBroderie frunze: fir metalizat arginti..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura General Jandarmerie brodata se poarta pe se poarta pe sapca, palarie, basc sau caciula jandarmilor.Dimensiuni: 6 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinBroderie frunze: fir metalizat argin..
16,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)