Menu
COȘUL TĂU

SVSU | SPSU

SVSU | SPSU

Insemne Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta Grade SVSU, Grade SPSU Embleme brodate SVSU, grade profesionale SVSU.


Producator: Brodara
Grade Sef grupa SVSU (SPSU)Gradele Serviciului Voluntar sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin, pe care se brodează însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport: 65% bumbac si 35% pol..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Tura SVSU (SPSU)Gradele Serviciului Voluntar sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin, pe care se brodează însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport: 65% bumbac si 35% poli..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Compartiment SVSU (SPSU)Gradele Serviciului Voluntar sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin, pe care se brodează însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport: 65% bumbac si ..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef SVSU (SPSU)Gradele Serviciului Voluntar sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleumarin, pe care se brodează însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport: 65% bumbac si 35% poliester..
30,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)