Menu
COȘUL TĂU

Jandarmeria IGJR

Jandarmeria IGJR

Confectionam Grade militare Jandarmi pe comanda online. 

Pe Grade-profesionale.ro gasiti grade pentru ofiteri jandarmi (grade colonel jandarmerie, grade locotenent colonel jandarmerie, grade maior jandarmerie, grade capitan jandarmerie, grade locotenent jandarmerie, grade sublocotenent jandarmerie). Avem si grade pentru subofiteri jandarmi (grade plutonier adjutant sef jandarmerie, grade plutonier adjutant jandarmerie, grade plutonier major jandarmerie, grade plutonier jandarmerie, grade sergent major jandarmerie). Pe langa acestea producem si grade pentru maistrii militari jandarmi (grade maistru militar principal, grade maistru militar clasa 1, grade maistru militar clasa 2, grade maistru militar clasa 3, grade maistru militar clasa 4). 

Pe Grade-profesionale.ro veti gasi o diversitate mare de embleme si insemne brodate pentru militarii jandarmi. Confectionam modele de embleme pentru maneca uniformei de jandarmerie, ecusoane si nominale pentru jandarmi.  

Comercializam accesorii jandarmerie precum eghileti sau nasturi potriviti pentru ceremonii si festivitati. De asemenea gasiti si o varietate de caciuli de iarna si sepci pentru jandarmi cu embleme brodate aplicate.

Daca produsele nu va plac sau doriti produse care nu sunt inca prezentate pe site, va rugam sa ne adresati sugestii si comenzi prin formularul de contact. 

Pentru mai multe informatii privind structura insemnelor de grad in Jandarmeria Romana, vedeti Gradele in Jandarmeria Romana.

Producator: Brodara
Sapca Jandarmerie | Sapca jandarmi pentru subofiteri sau ofiteri jandarmi. Sapca are embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal. Pe cozoroc este aplicata emblema cu textul "JANDARMERIA" iar pe spatele sepcii este brodat textul "JANDARMERIA".Culoare: bleumarinMaterial: 100% ..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Subofiteri Jandarmerie cu embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal. Pe cozoroc este aplicata emblema cu textul "JANDARMERIA" iar pe spatele sepcii este brodat textul "JANDARMERIA".Culoare: bleumarinMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalic..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca text "JANDARMERIA" pentru subofiteri sau ofiteri jandarmi. Sapca este brodata frontal cu textul "JANDARMERIA"Culoare: bleumarin sau negruMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate)Pretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)