Menu
COȘUL TĂU

Grade Marina

Grade Marina

Grade Marina , embleme si alte insemne oficiale pentru Fortele Navale.

Pentru mai multe informatii privind ierarhia gradelor in cadrul fortelor navale, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Navale.

Producator: Brodara
Grade combat marina militaraGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ce..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent-comandor MarinaGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan-comandor MarinaGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ce..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comandor MarinaGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai la..
35,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)