Menu
COȘUL TĂU

Grade Marina

Grade Marina

Grade Marina , embleme si alte insemne oficiale pentru Fortele Navale.

Pentru mai multe informatii privind ierarhia gradelor in cadrul fortelor navale, vedeti Gradele militare in Armata Romana - Fortele Navale.

Producator: Brodara
Grade combat marina militaraGradele militare sunt realizate sub formă de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ce..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal marina militara se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor navale.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu2 variante de suport textil: camuflaj forte navale, albastruSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) c..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "ROMANIA" marina militara se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor navale.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu2 variante de suport textil: camuflaj forte navale, albastruMod de prindere: cu scaiSuport textil: amestec bumbac (6..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecusoane grupa sanguina combat marina militara se pot aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor aeriene.3 dimensiuni: 5x2,5 cm, 7,5x3,5 cm, 9,5x4 cm (dimensiunea recomandata este de 7,5x3,5 cm)Suport textil: camuflaj forte navaleSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% polieste..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "RO NAVY" se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor navale.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu2 variante de suport textil: camuflaj forte navale, albastruMod de prindere: cu scaiSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% po..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "RO ARMY" marina militara se aplica pe pieptul uniformei militarilor din cadrul fortelor navale.3 dimensiuni: 12,5x2,5 cm, 13,5x2,5 cm, 15x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu2 variante de suport textil: camuflaj forte navale, albastruMod de prindere: cu scaiSuport textil: amestec bumbac (6..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Stat Major al Fortelor Navale brodata se poate aplica pe maneca uniformei militarilor din cadrul fortelor navale.Dimensiuni: aproximativ 6 x 8 cm3 variante de suport textil: camuflaj forte navale, camuflaj forte terestre, verde olivSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu ..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema pentru Statul Major al AparariiDimensiuni: aproximativ 8 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj fortele terestre, camuflaj fortele aeriene, camuflaj fortele navale, verde oliv, bej, bleu si oras (in..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent-comandor MarinaGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan-comandor MarinaGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea ce..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Comandor MarinaGradele ofiterilor sunt realizate sub forma manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnele de grad.Tip grad: tubular cu capete inegaleDimensiuni: 5 cm (partea cea mai la..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca pentru Comandor Marina Militara pentru veston se poarta pe maneca vestonului ofiterilor militari cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac, 35% poliester)Broderie insemne: fir auriu metalizatIMPORTANT:Acest model de grade maneca se ..
110,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Comandamentul Flotilei FluvialeDimensiuni: aproximativ 8 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleuMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPretul afis..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Divizionul 50 CorveteDimensiuni: aproximativ 6,5 x 6,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPretul afisa..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Divizionul 67 Nave Purtatoare de ArtilerieDimensiuni: aproximativ 6 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorP..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Academia Navala "Mircea cel Batran"Dimensiuni: aproximativ 7 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj forte navaleMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe hain..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Asociatia Absolventilor Academiei NavaleDimensiuni: 8,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorEcusonul este brodat complet.Pretul ..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson grupa sanguina verde oliv cu negru se poate aplica pe maneca uniformei militarilor.3 dimensiuni: 5x2,5 cm, 7,5x3,5 cm, 9,5x4 cm (dimensiunea recomandata este de 7,5x3,5 cm)Culoare suport textil: verde olivSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolataMod de..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Directia Generala Financiar ContabilaDimensiuni: 7 x 5,5 cmSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac si 35% poliester) sau paspoal de lana (97% lana si 3% elastan) cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj forte terestre, camuflaj forte aeriene, movMod de pr..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Directia MedicalaDimensiuni: aproximativ 8 x 6,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj terestru, visiniuMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorP..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Directia Medicala MapnDimensiuni: aproximativ 8 x 6,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj terestru, visiniuMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulte..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Medical cu Drapel se brodeaza pe toata suprafata cu simbolul Crucii Rosii si tricolor cu textul "ROMANIA".Dimensiuni: 7 x 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varia..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Universitatea Nationala de Aparare - Carol IDimensiuni: aproximativ 7 x 8 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj terestru sau rosuMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Batalionul 307 Infanterie MarinaDimensiuni: aproximativ 7 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: verde olivMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPret..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Regimentul 307 Infanterie MarinaDimensiuni: aproximativ 7 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bejMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPretul afis..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Regimentul 50 Rachete AntiaerieneDimensiuni: 7,5 x 6,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorPretul afisa..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema RadiolocatieDimensiuni: aproximativ 7 x 6 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: camuflaj forte navale, verde olivMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorP..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Reprezentanta Militara a Romaniei la NATO si UEDimensiuni: aproximativ 8 x 7 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorEcusonul este b..
28,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Lup DacicDimensiuni: aproximativ 13 x 3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorEcusonul este brodat completPretul afisat este pentr..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Elev Anul I - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete inegal..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Fruntas Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cap..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Caporal Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru si bleu însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cap..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete ineg..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capet..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu capete in..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major Elev - Forte Navale combat (Colegii Militare)Gradele elevilor sunt realizate sub forma de manșon tubular cu capete inegale, confecționat pe suport textil in mozaic de culori camuflaj pentru forte navale, pe care se brodează cu fir negru însemnul de grad.Tip grad: tubular cu cap..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 89 (3 pagini)