Menu
Your Cart

Brodara

Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP ultramarin - pentru lucratorii din penitenciare , se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare, ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca de vara Politia locala cu emblema de coifura inclusa.-Culoare neagra-Catarama metalica pentru reglaj marime..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Subofiteri Politia Romana cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Catarama metalica pentru reglaj marime..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula "Pompierii" IGSU cu emblema aplicata prin coasereCuloare neagra, bleumarin sau rosieMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru ofiteri Penitenciar ANP cu emblema de coifura aplicata prin coasere- alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru ofiteri superiori Penitenciar ANP cu emblema de coifura aplicata prin coasere-alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru Politia Locala cu emblema brodata de 12x5 cm aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau albaMaterial: 100% poliacrilic (sotf-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru Politia Penitenciara cu emblema brodata de 12x5 cm aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru subofiteri Penitenciar ANP cu emblema de coifura aplicata prin coasere- alege culoarea neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru VAMA - Functii Conducere cu emblema brodata aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru VAMA - Functii Executie cu emblema brodata aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru VAMA cu emblema brodata de 12x5 cm aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (sotf-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson brodat spate pentru personalul de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta judetene - SAJ. Are dimensiune unica de 20x5 cm pentru fiecare functie aleasa, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. • brodat cu fir Madeira, 100% polyester, pe suport avand compozitia 65/35% b..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson de identificare ANR brodat cu fir metalic auriu pe suport din tercot termocolat.• Dimensiunile respecta dispozitiile legale in vigoare• Poate fi aplicat prin coasere, cu scai sau termic• Pretul afisat este pentru o bucata..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel semirotund penitenciar ANP brodat cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand ..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP bleo - pentru lucratorii din penitenciare,  se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare, ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Ambulanta SAJ, serviciul judetean de Ambulanta pentru maneca, 9 cm.Numele judetului va fi cel scris de dumneavoastra...
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Autoritatea Navala Romana - ANR brodata cu fir Madeira Polyneon si fir metalic auriu. Suportul este negru realizat din tercot termocolat.• Dimensiunile respecta dispozitiile legale in vigoare• Poate fi aplicata prin coasere, cu scai sau termic• Pretul afisat este pentru o bucata..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema de coifura | Emblema pentru cascheta ANR brodata cu fir metalic auriu pe suport din tercot termocolat de culoare neagra. • Dimensiunile respecta dispozitiile legale in vigoare• Poate fi aplicata prin coasere, cu scai sau termic• Pretul afisat este pentru o bucata..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema cu drapel pentru Romsilva. Suportul este din tesatura cu raportul 65/35% bumbac/poliester. De asemenea, suportul are intaritura termocolanta.Aceasta emblema brodata este realizata respectand in totalitate normele existente. Se poate aplica in mai multe moduri: coasere, velcro/scai/..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema pentru Romsilva. Suportul este din tesatura cu raportul 65/35% bumbac/poliester. De asemenea, suportul are intaritura termocolanta.Aceasta emblema brodata este realizata respectand in totalitate normele existente. Se poate aplica in mai multe moduri: coasere, velcro/scai/ arici sau..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Va prezentam o emblema pentru Sef SVSU realizata cu fir 100% polyester Madeira Polyneon de culoare vernil pe suport de culoare bleumarin cu intaritura termocolanta este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester.Permite atat aplicarea clasica prin coasere, dar poate fi aplicata si cu sca..
14,00 Lei
Producator: Brodara
EMBLEMA VAMA -ECUSON MANECA VAMA, este brodata pe material albastru royal si se poarta pe maneca uniformei de catre personalul vamal.Poate avea 2 moduri de prindere, coasere sau cu scai, ( velcro )..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan I de port ANR brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolata. Sunt potrivite pentru functiile de executie cu studii superioare din capitanii zonale si inspectorate tehnice.• Dime..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan II de port ANR brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolata. Sunt potrivite pentru debutanti cu studii superioare din capitaniile zonale si inspectoratele tehnice.• Dimensiunile res..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan sef de port ANR brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolata. Sunt potrivite pentru sefi servicii/birouri din aparatul central ANR.• Dimensiunile respecta dispozitiile legale in vig..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade capitan specialist - sef serviciu ANR brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolata. Sunt potrivite pentru sefi servicii/birouri capitanii. • Dimensiunile respecta dispozitiile legale i..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade pentru General de flotila aeriana.Pretul este pentru o pereche si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade pentru General forte terestre.Pretul este pentru o pereche si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade inspector de specialitate ANR brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra cu intaritura termocolata. Sunt potrivite pentru sefi de servicii/birouri capitanii zonale, sefi inspectorate tehnice ANR.• Dimensiunile res..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Ofiteri Politia de Frontiera cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Catarama metalica pentru reglaj marime..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Ofiteri Politia Romana cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Catarama metalica pentru reglaj marime..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Set Embleme ISCTR , Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier . Suportul este din tesatura cu raportul 65/35% bumbac/poliester de culoare albastra. De asemenea, suportul are intaritura termocolanta. Aceasta emblema brodata este realizata respectand in totalitate nor..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Drapel Romania Semirotund Forte Aeriene brodat  la o calitate deosebita cu materiale de la furnizorii cei mai buni.Este aplicabil pe umar la uniforma combat.Aplicare cu velcro/ scai!..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, bleumarin, albastra, bleo sau vernil, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare! Se poate calca!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elast..
13,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 208 (6 pagini)