Menu
COȘUL TĂU

Grade profesionale IGAV

Grade profesionale IGAV

Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I., embleme si grade profesionale brodate pentru IGAV

Producator: Brodara
Grade maneca Igav se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
45,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite IGAv brodate se poarta pe gulerul vestonului ofiterilor sau agentilor.Dimensiuni:- subofiteri (2 frunze): 5,5 x 3 cm- ofiteri (3 frunze): 5,5 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarin sau negruBrode..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca maistru militar clasa II IGAv se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPOR..
90,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Capitan Comandor IGAv se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPORTANT: Ac..
80,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Locotenent Comandor IGAv se poarta pe maneca vestonului cu ocazia ceremoniilor si festivitatilor.Culoare: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPORTANT:..
90,00 Lei
Producator: Brodara
Breloc "Remove before flight"Dimensiuni: 12 x 2,5 cmSuport: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCulori: rosuCuloare broderie: fir albPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.IMPORTANT: Acest tip de breloc poate fi personalizat dupa preferin..
19,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)