Menu
COȘUL TĂU

Penitenciare ANP

Grade profesionale pentru penitenciar, ANP, embleme personal penitenciare, ANP, embleme coifura si petlite brodate pentru personal penitenciare.

Producator: Brodara
Grade Penitenciar (ANP)Aici gasiti Grade brodate pentru toate functiile din cadrul Politiei Penitenciare.Puteti alege suporti pentru insemne de grad profesional pentru corpul ofiterilor sau pentru corpul agentilor pentru uniforma de serviciu, oras sau ceremonie. Pentru corpul ofiterilor de penitenci..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca personal penitenciar ANP are contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica fie prin coasere fie cu arici, scai sau velcro. De asemenea..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Set emblema maneca personal penitenciar ANP cu contur exterior brodat cu fir negru si albastru Madeyra Polyneon 100% polyester. Suportul este confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta.Materialele de cea mai buna calitate din care este rea..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Set emblema maneca personal penitenciar ANP cu contururile exterioare brodate cu fir negru la scut si albastru la drapelul semirotund. Suportul este confectionat din tesatura tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta.La cumpararea acestui set emblema manec..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP brodat pe suport bleumarin sau bleu deschis cu fir metalizat auriu. Se poate alege ecuson nominal simplu sau ecuson cu tricolor. Aplicare prin coasere, cu scai sau termic.Numele brodat pe ecuson va fi exact asa cum il veti scrie in casuta "Nume"...
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POLITIA PENITENCIARA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Dimensiunea ecusonului este de 10 x 2,5 cm. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu ari..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson tricolor "ROMANIA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand alegeti variant..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema de coifura pentru penitenicar este brodata cu fir metalizat auriu pe suport de culoare bleumarin.  Puteti alege aceasta emblema pentru subofiteri, ofiteri si pentru ofiterii superiori din cadrul institutiei. Se poate aplica pe uniforma prin coasere, termic sau cu scai. Pr..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Penitenciar sunt brodate cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic auriu fiind aplicate pe un suport de culoare navy din tercot termocolant care asigura o rezistenta buna in timp dar si o aplicare mai ferma pe echipament. Combinatia de culori genereaza u..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca penitenciar brodate cu fir metalic auriu. Conform normativelor producatorul a ales sa confectioneze suportul din tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare indigo/ navy .Aceste trese brodate se pot aplica pe manecile echipamentului doar la croitorie prin coasere. Dimensiu..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri penitenciare ANP, Eghileti ofiteri ANP necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelorCele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior..
89,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca de vara Penitenciare ANP cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin sau neagra-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru Politia Penitenciara cu emblema brodata frontal-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici penitenciare ANPDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din penitenciare ANP.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP bleo - pentru lucratorii din penitenciare,  se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare.Numele brodat pe ecuson va fi exact asa cum il veti scrie in casuta "Nume"...
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP ultramarin - pentru lucratorii din penitenciare , se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare.Numele brodat pe ecuson va fi exact asa cum il veti scrie in casuta "Nume"...
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel "ROMANIA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Dimensiunea ecusonului este de 10 x 2,5 cm. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proc..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel semirotund penitenciar ANP brodat cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand ..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare o bareta.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy, simplu, fara frunze de stejar. Suportul textil e..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare o bareta.Tip grad: tubulare, potrivite pentru oras sau ceremonieSuport: se confecționează p..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Principal Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare doua barete.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy, simplu, fara frunze de stejar. Supo..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Principal Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare doua barete.Tip grad: tubulare, potrivite pentru oras sau ceremonieSuport: se co..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Adjunct Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare trei barete.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy, simplu, fara frunze de stejar. Su..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Adjunct Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare trei barete.Tip grad: tubulare, potrivite pentru oras sau ceremonieSuport: se c..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare patru barete.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy, simplu, fara frunze de stejar. Suportul ..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare patru barete.Tip grad: tubulare, potrivite pentru oras sau ceremonieSuport: se confecți..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Principal Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare cinci barete.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy, simplu, fara frunze de stejar...
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Agent Sef Principal Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare cinci barete.Tip grad: tubulare, potrivite pentru oras sau ceremonieSuport: s..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subinspector Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, o stea cu diametrul de 2 cm.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subinspector Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, o stea cu diametrul de 2 cm.Tip grad: tubulare, potrivite pe..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, doua stele cu diametrul de 2 cm.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-nav..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, doua stele cu diametrul de 2 cm.Tip grad: tubulare, potrivite p..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Principal Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, trei stele cu diametrul de 2 cm.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoar..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Inspector Principal Penitenciar ANP Confectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy brodat in intregime cu motiv cu frunze de stejar pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, trei stele cu diametrul de 2 cm.Tip grad: tubulare, p..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Subcomisar Penitenciar ANP - simpluConfectionam gradele pe suport tare (fara carton), materialul de fond este de culoare bleu-navy, pe care se aplică prin brodare cu fir auriu metalizat, o stea cu diametrul de 2,5 cm.Tip grad: tubulare, de serviciuSuport: tercot termocolat de culoare bleu-navy..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 60 (2 pagini)