Menu
Your Cart

Penitenciare ANP

Penitenciare ANP

Grade profesionale pentru penitenciar, ANP, embleme personal penitenciare, ANP, embleme coifura si petlite brodate pentru personal penitenciare.

Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP ultramarin - pentru lucratorii din penitenciare , se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare, ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru ofiteri Penitenciar ANP cu emblema de coifura aplicata prin coasere- alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru ofiteri superiori Penitenciar ANP cu emblema de coifura aplicata prin coasere-alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru Politia Penitenciara cu emblema brodata de 12x5 cm aplicata prin coasere-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru subofiteri Penitenciar ANP cu emblema de coifura aplicata prin coasere- alege culoarea neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel semirotund penitenciar ANP brodat cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand ..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP bleo - pentru lucratorii din penitenciare,  se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare, ..
10,00 Lei
Emblema maneca personal penitenciar ANP are contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica fie prin coasere fie cu arici, scai sau velcro. De asemenea..
16,00 Lei
MASCA DIN BUMBAC DUBLU STRAT, REUTILIZABILA V2 MASCA DIN BUMBAC DUBLU STRAT, REUTILIZABILA V2
Hot -23 %
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, bleumarin, albastra, bleo sau vernil, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare! Se pot calca!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elastic..
10,00 Lei 13,00 Lei
Set emblema maneca personal penitenciar ANP cu contururile exterioare brodate cu fir negru la scut si albastru la drapelul semirotund. Suportul este confectionat din tesatura tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta.La cumpararea acestui set emblema manec..
17,00 Lei
Set emblema maneca personal penitenciar ANP cu contur exterior brodat cu fir negru si albastru Madeyra Polyneon 100% polyester. Suportul este confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta.Materialele de cea mai buna calitate din care este rea..
17,00 Lei
Emblema coifura pentru subofiteri  penitenciar ANP realizata din polyester cu o foarte buna rezistenta la conditiile exterioare. Conturul este brodat cu fir de culoare albastru navy/ indigo Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic auriu, in centrul acvilei are insigna metalica cu insemn..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elasticului.Atentie! Acest produs nu este un dispozitiv med..
13,00 Lei
Emblema coifura pentru ofiteri penitenciar ANP realizata din polyester cu o foarte buna rezistenta la conditiile exterioare. Conturul este brodat cu fir de culoare albastru navy/ indigo Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic auriu. Suportul este navy realizat din tercot termocolant. Comb..
10,00 Lei
Emblema coifura ofiteri superiori penitenciar ANP cu contur exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo / navy. Detaliile de pe aceasta emblema brodata sunt cusute cu fir Madeia Polyneon 100% polyester de culoare auriu pe suport de culoare navy realizat din tercot termocolant. Mate..
10,00 Lei
Masca bumbac 2 straturi
NOU -36 %
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elasticului.Atentie! Acest produs nu este un dispozitiv med..
7,00 Lei 11,00 Lei
Emblema Lege si Ordine penitenciare ANP are contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica fie prin coasere fie cu arici, scai sau velcro. De asemenea..
15,00 Lei
Petlite subtofiteri penitenciar ANP cu conturul exterior realizat prin broderie cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic auriu si sunt aplicate pe un suport din tercot termcolant de culoare navy. Aceasta combiantie genereaza un contrast sobru dar elegant astfel ..
10,00 Lei
Pelite ofiteri penitenciar,  sunt brodate cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic auriu fiind aplicate pe un suport de culoare navy din tercot termocolant care asigura o rezistenta buna in timp dar si o aplicare mai ferma pe echipament. Combinatia de culo..
10,00 Lei
Petlite ofiteri superiori penitenciar ANP cu contur exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy puteti cumpara de la noi avand garantia calitatii data de 10 ani experienta in domeniu. Frunzele sunt brodate cu fir metalic auriu. Materialul suport este realizat din tercot termocolant de c..
10,00 Lei
Eghileti ofiteri penitenciare ANP, Eghileti ofiteri ANP necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor..
99,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel "ROMANIA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Dimensiunea ecusonului este de 10 x 2,5 cm. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proc..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Politia Penitenciara brodat cu fir Madeira Polyneon. Dimensiunea ecusonului este de 10 x 2,5 cm. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici,..
12,00 Lei
Eghileti subofiteri penitenciare ANP, Eghileti ofiteri ANP necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor..
59,00 Lei
Grade agent penitenciar, ANP - simplu, brodate cu fir metalic auriu. Broderia este cusuta pe un suport de culoare indigo sau navy realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester care da o foarte buna rezistenta la conditiile meteo nefavorabile.Aceste grade pentru agent de peniteciar, ANP pot..
35,00 Lei
Grade agent penitenciar ANP brodate cu fir metalic auriu. Broderia este aplicata pe un material suport de culoare indigo/ navy cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester. Sunt gradele de tip manson sau gradele tubulare numite si grade de serviciu. Fundalul brodat c..
50,00 Lei
Grade agent principal penitenticiar, ANP simplu, rezistente la uzura, raze solare si ploaie. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester  de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta. Alegand acest produs puteti opta pen..
35,00 Lei
Grade agent principal penitenciar, grade ANP brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si cu fir metalic auriu. Intreaga broderie este aplicata pe un material suport de culoare navy sau indigo cu intaritura termocolata din tesatura 65/35% bumbac/polyesterDaca alegeti acest produs puteti opta ..
50,00 Lei
Grade agent sef adjunct penitenciar ANP  Toate elementele de broderie sunt aplicate pe un material suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester cu intaritura termocolanta.Va oferim grade agent sef adjunct penitenciar rezistente la uzura, raze solare si ploaie. Se pot cumpa..
35,00 Lei
Grade agent sef adjunct penitenciar ANP brodate gasiti in magazinul nostru.Toate elementele de broderie sunt aplicate pe un material suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester cu intaritura termocolanta. Va oferim grade agent sef adjunct penitenciar rezistente la uzura, raze solare ..
50,00 Lei
Grade agent sef penitenciar, grad ANP - simplu , la o calitate superioara lucrate cu atentie la detalii. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester  de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta.Alegand acest produs p..
35,00 Lei
Grade agent sef penitenticiar, ANP , rezistente la uzura, raze solare si ploaie. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester  de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta.Alegand acest produs puteti opta pentru varian..
50,00 Lei
Grade agent sef principal de penitenciar ANP simplu, fara fundalul cu frunze de stejar, pot fi cumparate in varianta manson,  tubulara, denumita si grad de serviciu. Gradele sunt brodate cu fir metalic auriu care iese perfect in evidenta datorita materialului din care este realizat suportul c..
35,00 Lei
Grade agent sef principal penitenciar brodate cu fir Madeira Polyneon cu compozitia 100% polyester si cu fir metalic auriu. Suportul este confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta pentru o tinuta ingrijita si ferma.Aceste grade pentru agent sef principal de penitenciar sunt rezistente l..
50,00 Lei
Grade subinspector penitenciar, ANP -simplu fara tiparul standard cu frunze de stejar care se aplica de obicei pe fundal. Suportul este indigo/navy realizat din material cu textura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Firele folosite la broderie sunt alese special pentru un contra..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 53 (2 pagini)