Menu
Your Cart

Penitenciare ANP

Penitenciare ANP

Grade profesionale pentru penitenciar, ANP, embleme personal penitenciare, ANP, embleme coifura si petlite brodate pentru personal penitenciare.

Producator: Brodara
Aici gasiti Grade brodate pentru Penitenciar.Puteti alege suporti pentru insemne de grad profesional pentru corpul ofiterilor sau pentru corpul agentilor pentru uniforma de serviciu. Gradele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare...
35,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema maneca personal penitenciar ANP are contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica fie prin coasere fie cu arici, scai sau velcro. De asemenea..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Set emblema maneca personal penitenciar ANP cu contur exterior brodat cu fir negru si albastru Madeyra Polyneon 100% polyester. Suportul este confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta.Materialele de cea mai buna calitate din care este rea..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Set emblema maneca personal penitenciar ANP cu contururile exterioare brodate cu fir negru la scut si albastru la drapelul semirotund. Suportul este confectionat din tesatura tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare albastra cu intaritura termocolanta.La cumpararea acestui set emblema manec..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP brodat pe suport bleumarin sau bleu deschis cu fir metalizat auriu. Se poate alege ecuson nominal simplu sau ecuson cu tricolor. Aplicare prin coasere, cu scai sau termic.Numele brodat pe ecuson va fi exact asa cum il veti scrie in casuta "Nume"...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POLITIA PENITENCIARA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Dimensiunea ecusonului este de 10 x 2,5 cm. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare neagra si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu ari..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson tricolor "ROMANIA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand alegeti variant..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema de coifura pentru penitenicar este brodata cu fir metalizat auriu pe suport de culoare bleumarin.  Puteti alege aceasta emblema pentru subofiteri, ofiteri si pentru ofiterii superiori din cadrul institutiei. Se poate aplica pe uniforma prin coasere, termic sau cu scai. Pr..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Penitenciar sunt brodate cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic auriu fiind aplicate pe un suport de culoare navy din tercot termocolant care asigura o rezistenta buna in timp dar si o aplicare mai ferma pe echipament. Combinatia de culori genereaza u..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maneca penitenciar brodate cu fir metalic auriu. Conform normativelor producatorul a ales sa confectioneze suportul din tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare indigo/ navy .Aceste trese brodate se pot aplica pe manecile echipamentului doar la croitorie prin coasere. Dimensiu..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri penitenciare ANP, Eghileti ofiteri ANP necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelorCele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior..
69,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca de vara Penitenciare ANP cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin sau neagra-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru Politia Penitenciara cu emblema brodata frontal-Alege culoare neagra sau bleumarinMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici penitenciare ANPDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din penitenciare ANP.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN negru la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de a fi un material re..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP bleo - pentru lucratorii din penitenciare,  se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare.Numele brodat pe ecuson va fi exact asa cum il veti scrie in casuta "Nume"...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal ANP ultramarin - pentru lucratorii din penitenciare , se realizeaza pe comanda si din acest motiv poate dura 6..7 zile lucratoare.Numele brodat pe ecuson va fi exact asa cum il veti scrie in casuta "Nume"...
10,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel "ROMANIA" brodat cu fir Madeira Polyneon. Dimensiunea ecusonului este de 10 x 2,5 cm. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proc..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel semirotund penitenciar ANP brodat cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolata. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proceduri termice. Atunci cand ..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent penitenciar, ANP - simplu, brodate cu fir metalic auriu. Broderia este cusuta pe un suport de culoare indigo sau navy realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester care da o foarte buna rezistenta la conditiile meteo nefavorabile.Aceste grade pentru agent de peniteciar, ANP pot..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent penitenciar ANP brodate cu fir metalic auriu. Broderia este aplicata pe un material suport de culoare indigo/ navy cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester. Sunt gradele de tip manson sau gradele tubulare numite si grade de serviciu. Fundalul brodat c..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent principal penitenticiar, ANP simplu, rezistente la uzura, raze solare si ploaie. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester  de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta. Alegand acest produs puteti opta pen..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent principal penitenciar, grade ANP brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si cu fir metalic auriu. Intreaga broderie este aplicata pe un material suport de culoare navy sau indigo cu intaritura termocolata din tesatura 65/35% bumbac/polyesterDaca alegeti acest produs puteti opta ..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent sef adjunct penitenciar ANP  Toate elementele de broderie sunt aplicate pe un material suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester cu intaritura termocolanta.Va oferim grade agent sef adjunct penitenciar rezistente la uzura, raze solare si ploaie. Se pot cumpa..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent sef adjunct penitenciar ANP brodate gasiti in magazinul nostru.Toate elementele de broderie sunt aplicate pe un material suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester cu intaritura termocolanta. Va oferim grade agent sef adjunct penitenciar rezistente la uzura, raze solare ..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent sef penitenciar, grad ANP - simplu , la o calitate superioara lucrate cu atentie la detalii. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester  de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta.Alegand acest produs p..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent sef penitenticiar, ANP , rezistente la uzura, raze solare si ploaie. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic auriu pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester  de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta.Alegand acest produs puteti opta pentru varian..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent sef principal de penitenciar ANP simplu, fara fundalul cu frunze de stejar, pot fi cumparate in varianta manson,  tubulara, denumita si grad de serviciu. Gradele sunt brodate cu fir metalic auriu care iese perfect in evidenta datorita materialului din care este realizat suportul c..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade agent sef principal penitenciar brodate cu fir Madeira Polyneon cu compozitia 100% polyester si cu fir metalic auriu. Suportul este confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta pentru o tinuta ingrijita si ferma.Aceste grade pentru agent sef principal de penitenciar sunt rezistente l..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade subinspector penitenciar, ANP -simplu fara tiparul standard cu frunze de stejar care se aplica de obicei pe fundal. Suportul este indigo/navy realizat din material cu textura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Firele folosite la broderie sunt alese special pentru un contra..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade subinspector penitenciar pentru personal ANP brodate cu fir 100% polyester Madeira Polyneon si fir metalic auriu puteti cumpara din magazinul nostru online. Au intreg fundalul brodat cu modelul specific, frunze de stejar. Aceste fire genereaza un contrast puternic cu fundalul indigo/navy re..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade inspector penitenciar ANP simple, cu fundalul simplu fara  frunze de stejar de pe intreaga suprafata. Broderia este realizata cu fir metalic auriu si cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este confectionat din tesatura din bumbac si polyester cu concentratia 65/35% de c..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade inspector penitenciar ANP cu tipar cu frunze de stejar brodat pe intreaga suprafata. Broderia este realizata cu fir de tipul Madeira Polyneon polyester 100% si fir metalic auriu. Suportul este confectionat dintr-un material rezistent cu testatura de concentratia 65/35% bumbac/polyester. Ac..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade inspector principal Penitenciar ANP simple brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si cu fir metalic auriu. Fundalul este simplu, iar tiparul specific cu frunze de stejar lipseste. Suportul este confectionat din tesatura 65/35% bumbac – polyester de culoare indigo/navy. Acest materi..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade inspector principal penitenciar, ANP brodate cu fir metalic auriu si fir Madeira Polyneon polyester 100%, fundalul brodat cu modelul specific, frunze de stejar. Broderia se aplica pe un suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester in nuanta indigo sau navy. Acest material care are rol de sup..
50,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 63 (2 pagini)