Menu
COȘUL TĂU

Despre noi

 1. Despre noi

  Site-ul Grade-Profesionale.ro aparține societății Hyperion Trade S.R.L. o firmă ce a prins viață în 2008, ca o simplă afacere de familie, cu gânduri mărețe. La început, ofeream servicii de broderie compurterizată personalizată. Beneficiind de experiența vastă în domeniu și de tehnologie avansată, am fost capabili să oferim produse unicat, la scara foarte mică sau în serii mici. Ulterior, bazându-ne pe calitatea produselor și mulțumită dumneavoastră, clienților noștri fideli, am reușit să extindem din ce în ce mai mult sfera serviciilor.

  Momentul care a schimbat cu adevărat afacerea noastră a venit în 2012. Prin achiziționarea unor utilaje mult mai performante, am început și producția de grade brodate. Iar pentru a vă facilita alegerea, am decis să ne deschidem un magazin online, axat strict pe vânzarea însemnelor oficiale, gradelor militare și epoleților, toate aceste elemente fiind realizate prin broderie profesională (personalizată pe comandă).

 2. De ce să cumpărați de la noi?

  Diversitate

  Vă oferim o gamă largă de însemne oficiale brodate, embleme, ecusoane de mânecă, grade militare, epoleți brodați și alte însemne oficiale specifice.

  Accesibilitate

  Puteți comanda online, iar produsele vor fi personalizate la cerere. În plus, noi producem fiecare produs, așa încât puteți cumpăra la preț de producător.

  Inovație

  Credem în inovație și în progresul continuu, astfel încât ne dezvoltăm și ținem pasul cu noile provocări tehnologice, pentru a îmbunătăți fiecare produs.

  Profesionalism

  Investim în oameni și în tehnologii și folosim mereu materiale diferite, de calitate, pentru a conferi un aspect aparte produselor noastre.