Menu
Your Cart

SRI

SRI

Grade profesionale SRI , embleme SRI, embleme coifura SRI , petlite brodate pentru ofiteri si subofiteri SRI, eghileti SRI


Producator: Brodara
Aici gasiti Grade militare brodate pentru SRI.Puteti alege suporti pentru insemne de grad militar pentru corpul ofiterilor, maistrilor militari si ai subofiterilor.Gradele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare...
40,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Roman de Informatii brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalizat argintiu sau auriu AMANN. Broderia este aplicata pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester ultramarin cu intaritura termocolata. Brodat cu fir Madeira Polyne..
25,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Brigada de Informatii brodata utilizand fir metalizat arginiu sau auriu si fire Madeira Polyneon 100% polyester foarte rezistente. Aceasta broderie este realizata pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare ultramarin cu spate termocolat. Brodat ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Brigada Antiterorista brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalizat argintiu sau auriu AMANN. Broderia este aplicata pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester ultramarin cu intaritura termocolata. Brodat cu fir Madeira Polyneon 100% ..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson SRI Brigada Antiterorista brodat brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Broderia este realizata pe suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolanta de culoare alba. Acest ecuson SRI pentru Brigada Antiterorista este rezistent la uzura, razele solare si pl..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecusoane grupa sanguina brodate pe ultramarin cu fir metalizat argintiu, broderie de inalta calitate, materiale rezistente. Sunt conforme cerintelor legale...
12,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Drapel Romania are dimensiunea de 22x7 cm si este brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester pe suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolanta.Puteti opta pentru aplicare prin coasere, cu scai/velcro/arici sau prin aplicare termica. Dimensiunea de 2..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Va punem la dispozitie petlite pentru ofiteri si subofiteri SRI brodate in atelierul propriu. Petlitele sunt brodate cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalizat auriu sau argintiu. Aceasta broderie este cusuta pe un material suport confectionat din tercot termocola..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri SRI necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor..
109,00 Lei
Producator: Brodara
Grade fruntas SRI brodate in atelierul propriu cu fir metalic argintiu. Materialul  suport este confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Aceasta tesatura are culoara indigo sau navy si functioneaza perfect in aceasta combinatie de culori.In magazi..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade caporal SRI brodate in atelierul propriu cu fir metalic argintiu. Materialul  suport este confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Aceasta tesatura are culoara indigo sau navy si functioneaza perfect in aceasta combinatie de culori.In magazi..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade sergent SRI brodate in atelierul propriu cu fir metalic argintiu. Materialul  suport este confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Aceasta tesatura are culoara indigo sau navy si functioneaza perfect in aceasta combinatie de culori.In magazinul n..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade sergent major SRI brodate cu fir metalic argintiu. Suportul are nuanta indigo/ navy si creaza un contrast perfect cu broderia. Acest material de tip suport este realizat din 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta.Toate gradele profesionale pentru personal SRI pe care le gasiti ..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade plutonier SRI prodate si confectionate in atelierul propriu. Materialul care are rol  de  suport este confectionat din tesatura cu 65/ 35% bumbac polyester. Un avantaj important  este faptul ca acest  suport are intaritura termocolanta pentru o aplicare optima. Cu..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade plutonier major SRI  cu broderia realizata cu fir metalic argintiu. Materialul utilizat pe post de  suport este confectionat din tesatura cu 65/ 35% bumbac polyester in culoarea ultramarin. Un avantaj major este ca aceasta tesatura suport are intaritura termocolanta pentru o ..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade plutonier adjutant SRI si grade brodate pentru personal SRI cu broderia realizata cu fir metalic argintiu. Suportul are textura  65/ 35% bumbac polyester si vine in culorile indigo sau navy. De asemnea acest material cu rol de suport suport are intaritura termocolanta pentru o aplicar..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade plutonier adjutant sef SRI si grade brodate pentru personal SRI cu broderia realizata cu fir metalic argintiu. Materialul suport are compozitia de 65/ 35% bumbac polyester in culoarea ultramarin. De asemnea aceasta tesatura suport are intaritura termocolanta pentru o aplicare optima.In magazin..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade sublocotenent SRI. Broderia este realizata cu fir metalic auriu iesind rapid in evidenta datorita fundalului de culoare indigo sau navy. Acest fundal este realizat din tesatura speciala cu proprietati foarte bune de suport cu textura 65/ 35% bumbac polyester si intaritura termcolanta. Se f..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade locotenent SRI brodate cu fir auriu. Aceasta broderie este aplicata in mod elegant pe un material de tip suport de culoare indigo/navy din tesatura cu bune proprietati cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester.Persoanele care decid sa cumpere aceste grade pentru personal IGSU pot..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade capitan SRI brodate cu fir metalic auriu. Broderia este cusuta pe un material special de suport confectionat din 65 / 35% bumbac/ polyester de culoare indigo/ navy. Intaritura termocolanta aplicata pe spatele materialului suport ajuta la o mai buna plasare a gradelor pe echipament. Puteti ..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maior SRI brodate cu fir auriu. Cusaturile sunt aplicate pe o tesatura cu bune proprietati de tip suport cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare indigo / navy. Contastul dintre cele doua culori creaza un efect prin care se vor evidentia rapid.Gradele pentru maior SRI..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent-Colonel SRI brodate cu fir auriu. Broderia se aplica pe un material de tip suport confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare indigo/navy.Daca alegeti sa cumparati grade locotenent colonel SRI le puteti gasi in magazinul nostru onlin..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade colonel SRI brodate cu fir auriu pe un suport special care sa asigure buna rezistenta la uzura, ploaie si razele solare. Acest material suport este confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac/ poliester de culoare navy/indigo cu intaritura termocolanta.  Datorita calitatii materialelor a..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 5 SRI brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este realizata pe un materia de tip suport cu intaritura termcolanta. Acest material cu proprietati optime de suport este facut din tesatura cu textura 65/ 35% bumbac polyester in culorile indigo sau navy.Alegand acest pr..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 4 SRI brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este aplicata pe un material foarte rezistent cu proprietati specifice pentru tip suport si cu intaritura termcolanta. Suportul este facut din tesatura cu textura 65/ 35% bumbac polyester in culorile indigo sau navy.Va o..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 3 SRI brodate cu fir metalic argintiu pe un fundal indigo/navy. Broderia este realizata pe un materia de tip suport cu intaritura termcolanta realizat  din tesatura cu textura 65/ 35% bumbac polyester. Suportul in culori inchise contrasteaza elegant cu broderia a..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 2 SRI brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este aplicata pe un material cu proprietati bune de suport cu intaritura termcolanta. Acest suport este facut din tesatura cu textura 65/ 35% bumbac polyester in culorile indigo/ navy.Dimensiunile acestor grade respecta d..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 1 SRI brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este realizata pe un materia de tip suport cu intaritura termcolanta. Acest suport este facut din tesatura cu textura 65/ 35% bumbac polyester in culorile indigo sau navy.Gradele profesionale pentru maistru militar clasa ..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar principal SRI si grade pentru personal SRI brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este aplicata de catre producator pe un materia de tip suport cu intaritura termcolanta. Acest material este facut din tesatura cu compozitia 65/ 35% bumbac polyester in culorile indigo sau ..
40,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite subofiteri SRI brodate cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic argintiu pe un material suport confectionat din tercot termocolant de culoare navy. Acest produs se distinge prin atentia acordata detaliilor si prin broderia de inalta calitate.Va oferim petl..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite ofiteri SRI cu contur exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic auriu. Aceasta broderie este cusuta de producator pe un material suport confectionat din tercot termocolant. Acest material cu rol foarte bun de suport este in culoarea navy..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Roman de Informatii SRI, Subofiteri Brigada de Informatii cu dimensiuni in conformitate cu reglementarile in vigoare. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si cu fir metalic argintiu AMANN. Aceasta broderie este aplicata pe un material suport cu intarit..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Roman de informatii SRI, Ofiteri Brigada de informatii brodata utilizand fir metalic Arginiu si fire Madeira Polyneon 100% polyester foarte rezistente. Aceasta broderie este reaizata pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare ultramarin cu s..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Serviciul Roman de Informatii SRI, Subofiteri Brigada Antiterorista brodat cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic argintiu AMANN. Acest ecuson Brodat SRI realizat pentru subofiteri in Brigada Antiterorista este rezistent la uzura, soare si ploaie si este produs cu o foarte..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Embleme Serviciul Roman de informatii SRI, Ofiteri Brigada Antiterorista brodate cu fir metalic argintiu AMANN si fir Madeira Polyneon 100% polyester. Broderia este realizata pe suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester cu intaritura termocolanta de culoare ultramarin. Acest ecuson SRI pen..
45,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim acest ecuson Romania cu Drapel brodat cu fir metalic argintiu sau auriu si fir Madeira Polyneon 100% polyester. Ecusonul este realizat din materiale rezistente cu intaritura termocolanta, si rezista bine la conditii meteorologice nefavorabile, fiind potrivit atat pentru utilizarea in inter..
16,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 38 (2 pagini)