Menu
COȘUL TĂU

Grade SMURD

Grade SMURD

Grade profesionale SMURD, Grade profesionale medici ambulanta, Embleme brodate SMURD, grade profesionale personal medical ambulanta, medic, paramedic si asistent medical.


Producator: Brodara
Aici gasiti Grade brodate pentru personalul SMURD.Puteti alege suporti pentru insemne de grad profesional pentru asistenti, medici si paramedici.Gradele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare...
30,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema SMURD bordata cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este foart rezistent realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare galbena. Suportul are intaritura termocolanta. Datorita materialului rezistent utilizat atat pentru broderie cat si pentru suport, aceast..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Aceasta emblema nominal SMURD este brodata cu fir alb Madeira Polyneon cu compozitia 100% polyester. Suportul este rezistent la ploaie, raze solare si alte conditii meterologice nefavorabile fiind din tesatura 65/35% bumbac/polyester.Aceasta emblema brodata poate fi personalizata cu numele persoanei..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Embleme Smurd brodate cu fir alb Madeira Polyneon pe un suport din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare rosie cu intaritura termocolanta.Aveti posibilitatea de a alege din mai multe moduri de aplicare cum ar fi prin coasere, cu arici, scai sau velcro si chiar aplicare termica. Varianta care s..
20,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema ROMANIA brodata cu fir Madeira Polyneon de culoare alba cu concentratie completa de polyester. Suportul este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare rosie cu intaritura termocolanta respectand in totalitate cromatica specifica SMURD. Acest produs este destinat pen..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca "POMPIERII SMURD" cu emblema de coifura brodata inclusa.- Culoare neagra sau rosie - Se poate alege doar cu emblema frontala sau cu emblema si cu text "SMURD" brodat pe cozoroc si in spate- Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru SMURD cu emblema brodata aplicata prin coasere-Culoarea rosieMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim o emblema pentru SMURD bordata cu fir de culoare alba, Madeira Polyneon cu concentratie de polyester 100%.  Materialul suport are intaritura termocolanta si este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare navy. Se poate aplica prin coasere, cu velcro/ scai/ ..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim emblema 112 brodata cu fir rosu Maeira Polyneon cu compozitie 100% polyester. Suportul este de culoare neagra avand pe spate intaritura termocolanta iar materialul are raportul 65/35% bumbac/poliester.Aceasta emblema brodata respecta dimensiunile reglementate de legislatia existenta..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Grade asistent medical sef la nivel judetean sau al municipiului Bucuresti , brodate cu fir rosu Madeira Polyeon 100% polyester si fir metalic argintiu. Aceste grade sunt brodate pe suport de tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare navy. Suportul are intaritura termocolanta pentru a rezi..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade asistent medical sef la nivel judetean sau al municipiului Bucuresti cu atributii pe plan regional, marginile brodate cu fr de culoare rosie. Firul folosit pentru broderie este Madeira Polyneon 100% polyester si se foloseste si fir metalic argintiu. Suportul este de culoare navy cu intarit..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade asistent medical Gradul I ambulanta cu margini brodate cu fir rosu Madeira Polyneon 100% polyester si cu fir metalic argintiu. Suportul este realizat din tesatura 65 / 35% bumbac/polyester de culoare navy. Acest suport are intaritura termocolanta. Puteti cumpara acest produs in varianta de ..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim Grade asistent medical Gradul II ambulanta brodate cu fir Madeira Poluneon 100% polyester si cu fir metalic argintiu. Marginile sunt brodate cu fir rosu care formeaza conturul exterior al acestor grade. Broderia este atasata unui suport din tesatura 35 / 65% bumbac/polyester de culoare..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade asistent medical Gradul III ambulanta brodate, cu contur realizat cu fir de culoare rosie. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon alb si cu fir metalic argintiu. Suportul este confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/polyester de culoare navy cu intaritura termocolant..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade asistent medical Gradul IV ambulanta  cu conturul exterior brodat cu fir rosu Madeira Polyneon de concentratie 100% polyester. Broderia este realizata cu fir metalic argintiu pe un material suport cu tesatura avand compozitia 65/35% bumbac/polyester. Culoarea supotului este navy ceea c..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic comandant regional gradul  I ambulanta cu marginile brodate cu fir rosu. Restul broderiei este realizat cu fir alb 100% polyester Madeira Polyneon pe un material suport din tesatura cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare navy.Va punem la dispozitie grade..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic comandant regional gradul II ambulanta cu contur exterior brodat cu fir rosu. Broderia este realizata din fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic argintiu si este aplicata pe un material de tip suport cu intaritura termcolanta confectionat din tesatura 65/35% bumbac – polye..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic comandant regional gradui III ambulanta cu contur exterior brodat cu fir rosu. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic argintiu si este aplicata pe o tesatura cu bune proprietati de tip suport cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester d..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic debutant ambulanta cu conturul exterior brodat cu fir e culoare rosie. Broderia este cusuta cu fir Madeira Polyeneon 100% polyester si fir metalic argintiu. Suportul este confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta avand compozitia 65/35% bumbac / polyester de culoare navy.V..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef echipaj ambulanta cu conturul exterior realizat cu fir de culoare rosie. Suportul pentru broderie este confectionat din tesatura  cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare navy. Broderia este realizata cu fir 100% polyester Madeira Polyneon si fir metal..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef garda ambulanta cu marginile exterioare brodate cu fir rosu. Firul folosit pentru broderie este Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic argintiu. Broderia se aplica pe o tesatura cu bune proprietati de suport 65/35% bumbac / polyester de culoare navy cu intaritura termcola..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef interventie Gradul I ambulanta cu contur exterior brodat cu fir rosu Madeira Polyeon 100% polyester si fir metalic argintiu. Aceste grade sunt brodate pe un suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare navy. Suportul are intaritura termocolanta pentru a rezi..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef interventie Gradul II ambulanta cu conturul exterior realizat prin broderie cu fir rosu. Materialul suport este de culoare navy si are intaritura termcolanta. Tesatura suportului este 65/35% bumbac / polyester iar broderia aplicata pe ea se face cu fir Madeira Polyneon 100% polyes..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef serviciu Gradul I ambulanta  cu conturul exterior realizat cu fir rosu. Suportul pentru broderie este confectionat dintr-un material care functioneaza ca suport realizat din tesatura  cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester de culoare navy. Broderia este r..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef Gradul II ambulanta cu conturul exterior brodat cu fir de culoare rosie. Suportul folosit pentru a aplica broderia este tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare navy cu intaritura termcolanta. Broderia este realizata din fir 100% polyester Madeira Polyneon si fir metalic argint..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade medic sef serviciu Gradul III ambulanta brodate cu fir Madeira Polyneon de compozitie 100% polyester. Conturul exterior este realizat din fir rosu iar broderiile interioare sunt cusute cu fir metalic argintiu pentru un contrast perfect. Materialul suport este in nuanta navy si este confect..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade paramedic debutant ambulanta brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester de culoare rosie si metalic argintiu. Conturul exterior este rosu. Intreaga broderie se aplica pe un material de tip suport cu intaritura termocolanta din tesatura 65/35% bumbac / polyester. Culoarea suportului este..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade paramedic gradul I ambulanta brodate cu contur exterior realizat cu fir Madeira Polyneon 100% polyester de culoare rosie. Pentru restul broderiei se foloseste  fir polyester alb si metalic argintiu. Aceste cusaturi se aplica pe un material suport cu intaritura termocolanta din te..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Paramedic gradui II ambulanta cu conturul exterior realizat cu fir rosu prin broderie. Cusatura este realizata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic argintiu. Modelul este aplicat pe o tesatura cu bune proprietati  suport cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / poly..
30,00 Lei
Producator: Brodara
Grade paramedic Gradul III ambulanta cu contur exterior brodat cu fir rosu Madeira Polyneon 100% polyester. Restul modelului este brodat cu fir metalic argintiu si polyester alb pe un suport in nuanta navy. Materialul de tip suport este confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta 65/35%..
30,00 Lei
Emblema Detasamentul Aeromedical
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Detasamentul Aeromedical brodata pe suport din tercot din 65% bumbac si 35% poliester de culoare neagra.  Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon. Emblema are un diametru de 9 cm. Se poate aplica prin coasere, cu scai sau termic. Pretul afisat este pentru o bucata.&nbs..
22,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema rotunda IGAv potrivita atat pentru parade si evenimente deosebite cat si pentru zilele obisnuite de lucru. La aceasta emblema IGAv brodata puteti opta pentru mai multe moduri de prindere pe haine: prin coasere, cu scai, cu arici, cu velcro si chiar aplicare termica. Varianta cu apl..
22,00 Lei
Emblema "SALVAMONT" IGAv Emblema "SALVAMONT" IGAv
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema "SALVAMONT" IGAV brodata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalizat argintiu Amann. Suportul este foarte rezistent realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare alba. Suportul are intaritura termocolata. Puteti opta pentru mai multe metode de aplic..
28,00 Lei
Emblema Punctul Aeromedical (POA) Jibou
Pre-comanda
Producator: Brodara
Emblema Punctul Aeromedical (POA) Jibou  brodata pe suport din tercot din 65% bumbac si 35% poliester de culoare alba.  Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon. Emblema are un diametru de 9 cm. Se poate aplica prin coasere, cu scai sau termic. Pretul afisat este pentru o ..
28,00 Lei
Producator: Brodara
Aceasta emblema nominala SMURD este brodata cu fir vernil neon Madeira Polyneon cu compozitia 100% polyester. Suportul este rezistent la ploaie, raze solare si alte conditii meterologice nefavorabile fiind din tesatura 65/35% bumbac/polyester.Aceasta emblema brodata poate fi personalizata cu num..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Va oferim o emblema Paramedic pentru spate rezistenta la uzura, ploaie si raze solare. Este brodata cu fir de culoare alba Madeira Polyneon cu o compozitie exclusiva din polyester. Rezistenta acestei embleme este conferita de suportul realizat din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare rosi..
15,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 47 (2 pagini)