Menu
Your Cart

Emblema politia romana IGPR

Emblema politia romana IGPR

Emblema Politia Romana IGPR cu contur exterior brodat cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat in totalitate din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica prin coasere. De asemenea aceasta emblema brodata poate fi aplicata si cu scai/ velcro/ arici la cerere. In cazul aplicarii prin coasere, partea din spate este intarita pentru protectia cusaturilor. Varianta de emblema brodata pentru Politia Romana, IGPR care se aplica cu velcro sau scai are partea pufoasa disponibila pentru a putea fi aplicata ulterior pe echipament.


Dimensiunile respecta dispozitiile existente. Datorita materialelor de cea mai buna calitate, aceasta emblema brodata rezista foarte bine la intemperii, razele soarelui uzura sau temperaturi scazute.


Specificatii
Dimensiuni conforme dispozitiilor in vigoare
Broderie cu fir Madeira Polyneon 100% polyester . Contur exterior brodat cu fir negru
Suport textil din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare albastra cu intaritura termocolanta
Pret pentru un set si contine TVA
Alte detalii Poate fi cu aplicare prin coasere, cu scai/ velcro / arici , cu aplicare termica La varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilor La alegerea cu velcro perechea velcro-ului/scai-ului inclusa (partea pufoasa- aceasta o puteti coase pe haine ulterior)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod produs: E-IGPR
15,00 Lei

Opţiuni disponibile