Menu
Your Cart

Grade Politia Nationala

Grade Politia Nationala

Producem Grade profesionale politie, Grade IGPR, embleme politie, embleme coifura politie, petlite brodate, grade si embleme pentru comisari inspectori si agenti de politie, trese de maneca, grade pentru maneca necesare costumului de ceremonie.

!!! Produsele de pe aceasta pagina pot fi achizitionate in continuare prin intermediul procedurilor legale de achizitie organizate de Politia Romana si structurile asociate/subordonate acesteia. 

Gradele brodate si insemnele, emblemele, ecusoanele pentru Politia Romana produse de noi au un aspect ingrijit, o tinuta ferma, durabilitate si sunt conforme, normativelor in vigoare respectand si sugestiile sau dorintele clientilor nostri din aceasta institutie!
Grade Politia Romana
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Aici gasiti Grade brodate pentru personalul Politiei Romane. Puteti alege suporti pentru insemne de grad profesional pentru corpul ofiterilor sau pentru corpul agentilor atat pentru uniforma de reprezentare cat si pentru uniforma de serviciu. Gradele sunt confectionate din materiale de cea mai ..
35,00 Lei
Emblema politia romana IGPR
Stoc Epuizat
Emblema Politia Romana IGPR cu contur exterior brodat cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul este realizat in totalitate din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Se poate aplica prin coasere. De asemenea aceasta emblema brodata poate fi..
15,00 Lei
Emblema Inspectoratul de Politie Judetean
Hot Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Politie Judetean brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastra si are intaritura termocolanta.Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro sau prin proce..
15,00 Lei
Emblema "POLITIA RUTIERĂ"
NOU Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Emblema "POLITIA RUTIERĂ" brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru royal, albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai..
12,00 Lei
Emblema "POLITIA" Emblema "POLITIA"
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Emblema POLITIA brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru royal, albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velcro s..
12,00 Lei
Emblema "INVESTIGATII CRIMINALE" Emblema "INVESTIGATII CRIMINALE"
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Emblema "INVESTIGATII CRIMINALE" - E-IC - Poliția Română IGPR..
20,00 Lei
Emblema coifura Politia Romana
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Va oferim o emblema cu coifura pentru agenti sau ofiteri politie. Conturul exterior este brodat cu fir de culoare indgo sau navy albastru iar detaliile sunt brodate cu fir metalic argintiu Madeira Polyneon. Suportul este din tercot termocolant navy.Se poate aplica prin coasere, cu arici, cu velcro, ..
10,00 Lei
Petlite pentru subofiteri politia Romana
Stoc Epuizat
Petlite pentru subofiteri Politia Romana brodate cu conturul exterior aplicat cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic argintiu. Materialul suport este realizat din tercot termocolant navy. Acest produs este ideal pentru utilizarea in orice mediu si datorita at..
10,00 Lei
Petlite Politia Romana
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Petlite Politia Romana cu frunzele brodate cu fir metalic argintiu pe un material suport navy din tercot termocolant. Conturul exterior al acestui produs este realizat prin broderie cu fir de culoare albastru indigo/navy. Prezinta avantajul de a se aplica in mai multe moduri: atat prin coasere ..
10,00 Lei
Sapca Politia Romana Sapca Politia Romana
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Sapca Politia Romana cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin sau alba-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
55,00 Lei
Caciula Politie | Fes Politie
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Caciula Politie cu emblema brodata aplicata prin coasereAlege culoarea bleumarin, neagra sau alba.Material: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Petlite ofiteri politie
Stoc Epuizat
Petlite ofiteri Politie cu contur exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele sunt brodate cu fir metalic argintiu. Intreaga broderie este aplicata de producator pe un material suport confectionat din tercot termocolant. Acest material cu rol de suport este in culoarea navy ..
10,00 Lei
Eghilet | Snur de reprezentare Politia Romana
NOU Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Eghilet | Snur de reprezentare Politia Romana necesar pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor.Cele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior...
69,00 Lei
Grade maneca Politia Romana
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Grade maneca Politia Romana brodate cu fir metalic de culoare argintie. Pentru ca aceste trese sa se evidentieze pe maneca echipamentului producatorul a ales sa utilizeze suportul de culoare indigo/navy. Acest material suport este confectionat dintr-o tesatura speciala tesatura 65 / 35% bumbac /poly..
40,00 Lei
Petlite ofiteri superiori politie
Stoc Epuizat
Petlite ofiteri superiori politie cu frunzele brodate cu fir metalic argintiu pe un material suport navy din tercot termocolant. Conturul exterior al acestui produs este realizat prin broderie cu fir de culoare albastru indigo/navy. Au fost alese aceste combinatii de culori de catre producator p..
10,00 Lei
Banda reflectorizanta
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Banda reflectorizanta care poate fi aplicata pe echipament pentru sporirea vizibilitatii acestuia. Se vinde la metru liniar.Des folosita pe gecile politiei rutiere.Pretul afisat este per metru liniar si are TVA inclus...
5,00 Lei
Masca brodata POLITIA
Hot Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de a fi un material respirab..
13,00 Lei
Nasturi metalici politie IGPR
Stoc Epuizat
Nasturi metalici politie IGPRDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din Politia Romana IGPR.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Emblema coifura ofiteri politie
Stoc Epuizat
Emblema coifura pentru ofiteri politie brodata pe exterior cu fir de culoare indigo/ navy. Detaliile sunt realizate cu fir metalic argintiu Madeira Polyneon 100% polyester iar suportul este navy din tercot termocolant. Emblema coifura inspectori si comisari politia romana, IGPR, MAI este rea..
10,00 Lei
Emblema coifura subofiteri politie
Stoc Epuizat
Va oferim o emblema cu coifura pentru subofiteri politie realizata in totaliate din polyester pentru a fi potrivita atat in interior cat si in aplicatii exterioare. Conturul exterior este brodat cu fir de culoare indgo sau navy albastru iar detaliile sunt brodate cu fir metalic argintiu Madeira ..
10,00 Lei
Emblema POLITIA piept Emblema POLITIA piept
Stoc Epuizat
Emblema POLITIA piept brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru royal, albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velc..
12,00 Lei
Emblema elev Scoala de Politie
NOU Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Emblema elev Scoala de Politie brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester portocaliu si are intaritura termocolata. Conturul este brodat cu fir de culoare neagra. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, ..
12,00 Lei
Emblema POLITIA spate Emblema POLITIA spate
Stoc Epuizat
Emblema POLITIA spate brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru royal, albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu arici, scai, velc..
18,00 Lei
Grade politie, Grade agent politie, Grade IGPR
Stoc Epuizat
Grade agent politie si grade IGPR brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este aplicata pe suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare indigo sau navy cu intaritura termocolanta.Aceste grade pentru profesionale pentru agentii de politie si IGPR pot fi cumparate in variante de tip ma..
35,00 Lei
Grade agent principal politie IGPR
Stoc Epuizat
Grade agent principal politie IGPR. Broderia este realizata cu fir metalic argintiu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare indigo sau navy cu intaritura termocolanta. Aceste materiale sunt alese astfel incat gradele cumparate sa permita o utilizar..
35,00 Lei
Grade agent sef adjunct politie IGPR
Stoc Epuizat
Grade agent sef adjunct politie IGPR brodate cu contur exterior realizat cu fir metalic argintiu. Materialul de tip suport este confectionat din tesatura cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester in nuantele navy sau indigo. Acest material garanteaza pentru rezistenta acestor grade pro..
35,00 Lei
Grade agent sef politie,  IGPR
Stoc Epuizat
Grade agent sef politie IGPR brodate cu fir metalic argintiu. Materialul pe care se aplica broderia este realizat dintr-o tesatura de tip suport avand compozitia 65/35% bumbac / polyester de culoare navy sau indigo. Acest suport are intaritura termocolanta. Calitatea materialelor folosite garante..
35,00 Lei
Grade agent sef principal politie IGPR
Stoc Epuizat
Gade agent sef principal politie, IGPR brodate cu fir metalic argintiu. Suportul este in nuanta indigo sau navy realizat din tesatura cu intaritura termocolanta 65/35% bumbac / polyester. Aceasta tesatura asigura rezstenta gradelor profesionale pentru politie IGPR la uzura, ploaie si razele de s..
35,00 Lei
Grade Subinspector politie,  IGPR
Stoc Epuizat
Grade Subinspector politie,  IGPR brodate cu fir metalic argintiu. Suportul este confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termcolanta de culoare indigo/navy. A fost aleasa aceasta combinatie de culori pentru a crea un aspect elegant si usor de recunoscut.Aceste grade..
35,00 Lei
Grade Inspector politie,  IGPR
Stoc Epuizat
Grade Inspector de politie IGPR brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este aplicata pe un material de suport cu compozitia 65 / 35% bumbac poliester de culaore indigo/navy cu intaritura termcolanta. Firul metalic argintiu este in mod elegant in evidenta de pe materialul suport in nuanta inch..
35,00 Lei
Grade Inspector Principal politie,  IGPR
Stoc Epuizat
Grade Inspector Principal Politie, IGPR cu broderia realizata cu fir metalic argintiu. Aceasta broderie este aplicata pe un material de tip suport confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester de culoare indigo/navy cu intaritura termcolanta. Aceste grade sunt disponibile in varianta de tip ..
35,00 Lei
Grade subcomisar politie IGPR
Stoc Epuizat
Grade subcomisar politie, IGPR, brodate cu fir metalic argintiu. Materialul suport pe care este aplicata broderia este realizat din tesatura  65/35% bumbac/poliester de culoare indigo sau navy cu intaritura termocolanta. Combinatia de materiale este aleasa astfel incat gradele profesionale sa..
35,00 Lei
Grade Comisar politie, IGPR
Stoc Epuizat
Grade comisar politie IGPR brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este realizata utilizand cele mai moderne masini existente in prezent pe piata. Cusaturile sunt aplicate pe o tesatura cu compozitia 65/35% bumbac / polyester de tip suport cu intaritura termcolanta de culoare indigo sau navy. ..
35,00 Lei
Grade politie, Comisar sef politie, IGPR
Stoc Epuizat
Grade  comisar sef politie, IGPR cusute fir metalic argintiu. Materialul de fond este realizat  dintr-o tesatura de tip suport avand compozitia 65/35% bumbac / polyester de culoare navy sau indigo. Aceasta tesatura are intaritura termocolanta. Calitatea materialelor utilizate garanteaz..
35,00 Lei
Grade reprezentare comisar sef politie IGPR
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Grade reprezentare comisar sef politie IGPR cusute fir metalic argintiu. Materialul de fond este realizat  dintr-o tesatura de tip suport avand compozitia 65/35% bumbac / polyester de culoare navy sau indigo. Aceasta tesatura are intaritura termocolanta. Calitatea materialelor utilizate gar..
50,00 Lei
Grade reprezentare comisar politie IGPR
Stoc Epuizat
Producator: Brodara
Grade reprezentare comisar politie IGPR cusute fir metalic argintiu. Materialul de fond este realizat  dintr-o tesatura de tip suport avand compozitia 65/35% bumbac / polyester de culoare navy sau indigo. Aceasta tesatura are intaritura termocolanta. Calitatea materialelor utilizate garante..
50,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 67 (2 pagini)