Menu
COȘUL TĂU

Poliția Locală

Poliția Locală

Grade politia locala, Embleme Politia Locala brodate, embleme coifura politia locala, petlite politia locala.


Producator: Brodara
Emblema Politia LocalaDimensiuni:- ecuson scut: 10 x 8 cm- ecuson arcada: 11 x 2,5 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are in..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala 2Dimensiuni: aproximativ 9 x 7,5 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pe..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala 3Dimensiuni: aproximativ 10 x 9 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pen..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala 4Dimensiuni: 10 x 7,5 cmCuloare suport: bleuSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia ..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala 5Dimensiuni: aproximativ 9 x 8 cmCuloare suport: bleuSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru p..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala 6Dimensiuni: aproximativ 10 x 8 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pen..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala 8Dimensiuni: aproximativ 9 x 7 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pent..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Politia Locala Stema RomanieiDimensiuni:- ecuson scut: 6,5 x 8,5 cm- ecuson arcada: 10 x 2,5 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare p..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "POLITIA LOCALA"Dimensiuni:- piept: 9 x 2 cm- spate: 25 x 10 cmCuloare suport: albastruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplica..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "DISCIPLINA IN CONSTRUCTII"Dimensiuni: 24 x 10 cmCuloare suport: negruSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru..
25,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Politia Locala 1Dimensiuni: aproximativ 5,5 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleu3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe ve..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Politia Locala 2Dimensiuni: aproximativ 5,5 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat p..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Politia Locala 3Dimensiuni: aproximativ 7,5 x 5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe ..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Politia Locala brodate se poarta pe gulerul vestonuluiDimensiuni: aproximativSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: negruBroderie frunze: fir metalizat argintiu3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa vari..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Politia Locala cu embleme de coifura brodate si aplicate frontal.Culoare: negru sau albMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate)Sapca este disponibila cu mai multe variante de embleme de coifura.Pretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Politia Locala 2 cu embleme de coifura brodate si aplicate frontal.Culoare: negru sau albMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalica la spate)Sapca este disponibila cu mai multe variante de embleme de coifura.Pretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
50,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula | Fes "POLITIA LOCALA" cu placuta de 12x5 cm brodata cu textul "POLITIA LOCALA" si aplicata frontal.Culori: negru sau albMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch) tricotat in strat dubluMarime: universalaPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA.INGRIJIRE: Se poate spala in masina auto..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Functionar Public Asistent Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material supor..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Functionar Public Principal Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material supo..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Politia Locala V3Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec 65% bumbac si..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Functionar Public Principal Politia Locala V2Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material s..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Functionar Public Superior Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material supor..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Functionar Public Superior Politia Locala V2Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material su..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Birou (Compartiment) Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport:..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Birou (Compartiment) Politia Locala V2Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material supo..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Serviciu Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec 65%..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Serviciu Politia Locala V2Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Adjunct Sef Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec 65% ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Adjunct Sef Politia Locala V2Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec 6..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Politia LocalaGradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec 65% bumbac s..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sef Politia Locala V2Gradele pentru Politia Locala sunt pe suport tare (fara carton), din material textil de culoare neagra, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: tubularDimensiune: 13 x 5,5 cmSuport textil: negruCompozitie material suport: amestec 65% bumba..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Lup DacicDimensiuni: aproximativ 13 x 3 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaMod de prindere: scaiPrimiti si partea pufoasa a scaiului, care se poate coase pe haine ulteriorEcusonul este brodat completPretul afisat este pentr..
16,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 32 (1 pagini)