Menu
Your Cart

Grade profesionale politia de frontiera, IGPFR

Grade profesionale politia de frontiera, IGPFR

Grade profesionale politia de frontiera, IGPFR , IGI, embleme politia de frontiera si politia imigrari, embleme coifura si petlite.


Insemne oficiale Directia Pasapoarte, eghileti ofiteri si subofiteri.


Emblema Politia de Frontiera Romana IGPFR cu contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Broderia este realizata pe suport de culoare albastra cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/ poliester. Aceste embleme pentru Politia de Frontiera IGPFR sunt ..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Ofiteri Politia de Frontiera cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Catarama metalica pentru reglaj marime..
55,00 Lei
Embleme maneca Inspectoratul General pentru Imigrari IGI cu conturul exterior brodat cu fir negru si galben Madeira Polyneon 100% polyester. Broderia este realizata pe un suport de culoare albastra cu intaritura termocolanta confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac/ poliester. Utilizarea acestor..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, bleumarin, albastra, bleo sau vernil, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare! Se poate calca!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elast..
13,00 Lei
Masca brodata POLITIA DE FRONTIERA Masca brodata POLITIA DE FRONTIERA
NOU Hot
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, bleumarin, albastra, bleo sau vernil, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare! Se poate calca!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elast..
13,00 Lei
MASCA DIN BUMBAC DUBLU STRAT, REUTILIZABILA V2 MASCA DIN BUMBAC DUBLU STRAT, REUTILIZABILA V2
NOU Hot
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, bleumarin, albastra, bleo sau vernil, in dublu strat, prindere cu elastic.La cerere se pot face si alte culori!Recomandam spalarea inainte de utilizare! Se pot calca!Marimea este universala, se poate strange prin innodarea elastic..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Subofiteri Politia de Frontiera cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Catarama metalica pentru reglaj marime..
55,00 Lei
Embleme Politia Imigrari IGI cu contur exterior brodat cu fir negru. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester pe un suport de culoare albastra cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/ poliester, de cea mai buna calitate. Acest ecuson pentru maneca Pol..
15,00 Lei
Embleme Directia Generala Pasapoarte cu contur exterior brodat cu fir negru. Broderia este realizata cu fir Madeira Polyneon 100% polyester pe un suport de culoare albastra cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/ poliester, de cea mai buna calitate. Acest ecuson pentru man..
15,00 Lei
Emblema coifura pentru subofiteri politia de frontiera si IGI realizata 100% din polyester. Conturul exterior este brodat cu fir de culoare albastru navy/indigo si scoate in evidenta emblema interioara brodata cu fir Madeira Polyneon si fir metalic auriu. Suportul este de culoare navy, realizat ..
10,00 Lei
Emblema coifura ofiteri politia de frontiera cu conturul exterior brodat cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Pe aceasta emblema coifura brodata detaliile sunt realizate cu fir metalic auriu pe suport din tercot termocolant de nuanta navy. Se poate aplica pe echipamentul militar prin coase..
10,00 Lei
Va oferim petlite pentru subofiteri Politia de Frontiera brodat de producator cu conturul exterior aplicat cu fir de culoare albastru indigo/navy. Frunzele au broderia realizata cu fir metalic negru perlat pe un suport navy confectionat din tercot termocolant pentru o aplica eficienta si pentru ..
10,00 Lei
Petlite ofiteri Politia de Frontiera brodate cu contur albastru indigo/navy. Frunzele aplicate pe suprafata acestuia sunt realizate cu fir metalic negru perlat. Suportul este din tercot termocolant de culoare navy. Aceasta combinatie eleganta de culori a fost aleasa de producator pentru ca acest ..
10,00 Lei
Petlite ofiteri superiori Politia de Frontiera si IGI cu frunzele brodate cu fir metalic negru perlat puteti cumpara din magazinul nostru. Conturul este realizat cu fir de culoare albastru indigo-navy. Brodera este realizata pe un material cu textura fina, suport confectionat din tercot termcola..
10,00 Lei
Eghileti ofiteri politia de frontiera IGPFR, Eghileti ofiteri politia de frontiera IGPFR necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale. Potriviti si pentru Ofiterii IGIAu o calitate deosebita si sunt conform normativelor..
99,00 Lei
Eghileti subofiteri politia de frontiera IGPFR-IGI, Eghileti subofiteri politia de frontiera IGPFR-IGI necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor..
59,00 Lei
EMBLEMA POLITIA DE FRONTIERA PIEPT 11X5 CMEste destinata aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor din politia de frontiera .Se poate aplica prin coasere, cu velcro sau termic iar dimensiunile respecta dispozitiile existente. Varianta cu aplicare prin coasere este intarita suplimentar pen..
10,00 Lei
EMBLEMA POLITIA DE FRONTIERA SPATE 24X8CM  Este destinata aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor din politia de frontiera .Se poate aplica prin coasere, cu velcro sau termic iar dimensiunile respecta dispozitiile existente. Varianta cu aplicare prin coasere este intarita suplim..
20,00 Lei
Grade agent Politia de Frontiera IGPFR brodate cu fir metalic auriu si gri metalic. Broderia este realizata pe un material special de suport cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare indigo / navy. Toate gradele comercializate de firma noastra res..
35,00 Lei
Grade agent principal Politia de Frontiera, IGPFR cu broderia realizata din fir de culoare auriu si gri metalic. Suportul este in nuanta indigo sau navy, cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester. Aceste grade pentru agentii din Politia de Frontiera pot fi cumparat..
35,00 Lei
Grade agent sef adjunct Politia de Frontiera rezistente la uzura, raze solare si ploaie, care va vor fi alaturi mult timp de la cumparare indiferent de mediul in care alegeti sa le folositi. Aceste grade sunt brodate cu fir metalic de culoare auriu si gri iesind in evidenta datorita materialului..
35,00 Lei
Grade agent sef  Politia de Frontiera brodate cu fir metalic auriu si gri. Gradele vor iesi in evidenta intr-un mod discret si elegant datorita tinutei ferme si aspectului ingrijit. Conturul exterior al acestor grade este realizat cu fir metalic gri. Suportul este confectionat din tesatura 6..
35,00 Lei
Grade agent sef principal politia de fronteria brodate cu fir metalic auriu si gri. Suportul este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare indigo/navy cu intaritura termocolanta. Exista posibilitatea de a cumpara aceste grade pentru Agent sef principal in politia de fr..
35,00 Lei
Grade subinspector politia de frontiera gri brodate cu fir auriu si gri pe un fundal indigo sau navy, pentru un contrast elegant va punem la dispozitie in magazinul nostru. Materialul suport are textura fina, 65/ 35% bumbac polyester si vine cu intaritura termocolanta pentru o aplicare optima pe..
35,00 Lei
Grade inspector Politia de Frontiera Gri brodate cu fir metalic auriu si gri va oferim in magazinul nostru. Lucrate cu atentie la detalii! Broderia este aplicata pe un material special de tipul suport cu intaritura termocolanta confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare indigo /..
35,00 Lei
Grade Inspector Politia de Frontiera IGPFR brodate cu fir metalic auriu si gri. Broderia este cusuta cu mare acuratete pe un material special care functioneaza ca suport, cu intaritura termocolanta. Acest suport este realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare indigo / navy. To..
35,00 Lei
Grade subcomisar politia de frontiera brodate cu fir auriu si gri, conturul este brodat cu fir metalic gri. Contrastul dintre aceste fire in culori deschise si suportul de culoare indigo sau navy este foarte elegant. Materialul suport este realizat din tesatura speciala cu compozitia 65/ 35% bum..
35,00 Lei
Grade comisar Politia de Frontiera -GRI brodate cu fir metalic auriu si gri. Broderia este realizata pe un material special de tip suport cu intaritura termocolanta confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester in nuanta indigo / navy. Toate gradele comercializate de firma noastra sunt confo..
35,00 Lei
Grade comisar sef Politia de Frontiera, IGPFR cu broderia realizata utilizand fire de culoare auriu si gri. Suportul este  indigo / navy, cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester. Aceste grade pentru comisar sef  Politia de Frontiera pot fi cumparate in..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade reprezentare agent politia de frontiera, brodate cu fir metalic auriu si gri. Acest produs este confectionat in varianta de prindere cu curelusa de piele si capsa cu insemnul specific IGPFR, care mai este cunoscuta si sub denumirea de grad de reprezentare sau grad pentru veston. Calitate..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade reprezentare agent principal politia de frontiera, brodate cu fir metalic auriu si gri. Acest produs este confectionat in varianta de prindere cu curelusa de piele si capsa cu insemnul specific IGPFR, care mai este cunoscuta si sub denumirea de grad de reprezentare sau grad pentru v..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade reprezentare agent sef adjunct politia de frontiera, brodate cu fir metalic auriu si gri. Acest produs este confectionat in varianta de prindere cu curelusa de piele si capsa cu insemnul specific IGPFR, care mai este cunoscuta si sub denumirea de grad de reprezentare sau grad pentru..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade reprezentare agent sef politia de frontiera, brodate cu fir metalic auriu si gri. Acest produs este confectionat in varianta de prindere cu curelusa de piele si capsa cu insemnul specific IGPFR, care mai este cunoscuta si sub denumirea de grad de reprezentare sau grad pentru veston. Cali..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade reprezentare agent sef principal politia de frontiera, brodate cu fir metalic auriu si gri. Acest produs este confectionat in varianta de prindere cu curelusa de piele si capsa cu insemnul specific IGPFR, care mai este cunoscuta si sub denumirea de grad de reprezentare sau grad pent..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Grade reprezentare subinspector politia de frontiera, brodate cu fir metalic auriu si gri. Acest produs este confectionat in varianta de prindere cu curelusa de piele si capsa cu insemnul specific IGPFR, care mai este cunoscuta si sub denumirea de grad de reprezentare sau grad pentru vest..
50,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 48 (2 pagini)