Menu
COȘUL TĂU

Jandarmeria IGJR

Jandarmeria IGJR

Confectionam Grade militare Jandarmi pe comanda online. 

Pe Grade-profesionale.ro gasiti grade pentru ofiteri jandarmi (grade colonel jandarmerie, grade locotenent colonel jandarmerie, grade maior jandarmerie, grade capitan jandarmerie, grade locotenent jandarmerie, grade sublocotenent jandarmerie). Avem si grade pentru subofiteri jandarmi (grade plutonier adjutant sef jandarmerie, grade plutonier adjutant jandarmerie, grade plutonier major jandarmerie, grade plutonier jandarmerie, grade sergent major jandarmerie). Pe langa acestea producem si grade pentru maistrii militari jandarmi (grade maistru militar principal, grade maistru militar clasa 1, grade maistru militar clasa 2, grade maistru militar clasa 3, grade maistru militar clasa 4). 

Pe Grade-profesionale.ro veti gasi o diversitate mare de embleme si insemne brodate pentru militarii jandarmi. Confectionam modele de embleme pentru maneca uniformei de jandarmerie, ecusoane si nominale pentru jandarmi.  

Comercializam accesorii jandarmerie precum eghileti sau nasturi potriviti pentru ceremonii si festivitati. De asemenea gasiti si o varietate de caciuli de iarna si sepci pentru jandarmi cu embleme brodate aplicate.

Daca produsele nu va plac sau doriti produse care nu sunt inca prezentate pe site, va rugam sa ne adresati sugestii si comenzi prin formularul de contact. 

Pentru mai multe informatii privind structura insemnelor de grad in Jandarmeria Romana, vedeti Gradele in Jandarmeria Romana.

Producator: Brodara
Grade Jandarmerie l Grade JandarmiGradele pentru jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie materia..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema brodata maneca jandarmi este formata din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond albastru in interiorul acestuia se află brodată acvila cruciată, pe pieptul căreia se găsește un scut de culoare albastru-deschis. Pe acest scut sunt brodate elemen..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean - IJJ brodata se poarta pe maneca uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 9 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: albastru3 moduri de prindere: scai, coasere sau termicLa varianta d..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Nominal Jandarmeria se aplica pe pieptul uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 11,5 x 2,5 cm sau 12,5x2,5 cm2 modele: cu tricolor sau simplu3 variante de suport textil: albastru, bleumarin, negruSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de prindere..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel piept jandarmi brodat se poarta pe pieptul uniformei de Jandarmerie.Dimensiuni:- emblema dreapta: 12,5 x 2,5 cm si 11,5 x 2,5 cm- emblema arc: 2,5 cm (latime) x max. 9 cm (lungime)Suport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: sc..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "JANDARMERIA" se poate aplica pe spatele sau pe pieptul uniformei jandarmilor. Emblema este brodata cu textul "JANDARMERIA".Dimensiuni:SPATE: 20x5 cm, 20x8 cm, 24x8 cm, 24x10 cm, 25x10 cm, 28x10 cm, 29x5 cmPIEPT: 12,5x2,5 cm sau 11,5 x 2,5 cmCuloare suport: albastru, bleumarin sau negruSupor..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Jandarmerie brodata se poarta pe sapca, palarie, basc sau caciula jandarmilor.Dimensiuni:- subofiteri: 5,5 x 6,5 cm- ofiteri: 6 x 8 cm- generali: 6 x 7,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinB..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite Jandarmerie brodate se poarta pe gulerul vestonului ofiterilor sau subofiterilor.Dimensiuni:- subofiteri (2 frunze): 5,5 x 3 cm- ofiteri (3 frunze): 5,5 x 3,5 cmSuport textil: amestec 65% bumbac si 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporitaCuloare suport: bleumarinBrod..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti Jandarmerie potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre subofiterii si ofiterii jandarmi.Confectionati din snur textil de culoare albaCuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este pentru o bucata si con..
149,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Jandarmerie | Sapca jandarmi pentru subofiteri sau ofiteri jandarmi. Sapca are embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal. Pe cozoroc este aplicata emblema cu textul "JANDARMERIA" iar pe spatele sepcii este brodat textul "JANDARMERIA".Culoare: bleumarinMaterial: 100% ..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula | Fes Jandarmerie pentru ofiteri si subofiteri jandarmi. Caciula are embleme brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal fiind disponibila in mai multe modele.Culori: bleumarin sau negruMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch) tricotat in strat dubluMarime: universalaPretul afisat este ..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici Jandarmerie se poarta la veston pentru uniforma de reprezentare sau ceremonie.Dimensiuni: 22 mm si 15 mmInsemn gravat: heraldica JandarmerieiPretul afisat este pentru o bucata si contine TVA...
7,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal Jandarmeria cu drapel se aplica pe pieptul uniformei jandarmilor si are brodat triclorul Romaniei pe langa numele utilizatorului.Dimensiuni: 11,5 x 2,5 cm sau 12,5x2,5 cm3 variante de suport textil: albastru, bleumarin, negruSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu ..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal Jandarmeria simplu se aplica pe pieptul uniformei jandarmilor.Dimensiuni: 11,5 x 2,5 cm sau 12,5x2,5 cm3 variante de suport textil: albastru, bleumarin, negruSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de prindere: scai, coasere sau termi..
19,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel piept jandarmi brodat se poarta pe pieptul uniformei de Jandarmerie.Dimensiuni: 12,5 x 2,5 cm si 11,5 x 2,5 cm3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel maneca jandarmi brodat se poarta pe maneca uniformei Jandarmeriei.Dimensiuni: 2,5 cm (latime) x max. 9 cm (lungime)3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicSuport textil: amestec bumbac (65% bumbac 35% poliester) cu intaritura termocolata3 moduri de aplicare: scai, coasere sau ter..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson "JANDARMERIA" pieptDimensiuni:- 11.5 x 2.5 cm- 12.5 x 2.5 cm- 12.5 x 5 cm- 15 x 5 cmCuloare suport: albastru, bleumarin sau negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita3 moduri de aplicare: scai, coasere sau termicLa varianta de aplica..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "JANDARMERIA" spate se aplica pe spatele uniformei jandarmilor. Emblema este brodata cu textul "JANDARMERIA".Dimensiuni: 20x5 cm, 20x8 cm, 24x8 cm, 24x10 cm, 25x10 cm, 28x10 cm, 29x5 cmCuloare suport: albastru, bleumarin sau negruSuport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura te..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major jandarmiGradele subofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie materi..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier jandarmiGradele subofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material s..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major jandarmiGradele subofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie mate..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant jandarmiGradele subofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie m..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Sef jandarmiGradele subofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozit..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent jandarmiGradele ofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan jandarmiGradele ofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent jandarmiGradele ofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material sup..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maior jandarmiGradele ofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport: ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent-colonel jandarmiGradele ofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie mate..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Colonel jandarmiGradele ofiterilor jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCompozitie material suport..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa IV jandarmiGradele mistrilor militari jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmC..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa III jandarmiGradele mistrilor militari jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cm..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa II jandarmiGradele mistrilor militari jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmC..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa I jandarmiGradele mistrilor militari jandarmi sunt realizate sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad.Tip grad: mansonDimensiuni: 11 x 5,5 cmCo..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Jandarmerie pentru veston se poarta pe maneca vestonului in cadrul formatiunilor muzicale reprezentative si artistice din cadrul Jandarmeriei.Culoare: bleu-jandarmSuport textil: 97% lana si 3% elastan cu intaritura termocolataBroderie insemne: fir argintiu metalizatPretul afisat este pe..
100,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Subofiteri Jandarmerie cu embleme de coifura brodate cu insemnele institutiei aplicate frontal. Pe cozoroc este aplicata emblema cu textul "JANDARMERIA" iar pe spatele sepcii este brodat textul "JANDARMERIA".Culoare: bleumarinMaterial: 100% bumbacMarime: ajustabila (sepcile au catarama metalic..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri Jandarmerie potriviti pentru purtare la ceremonii, festivitati si alte ocazii festive de catre ofiterii jandarmi.Confectionati din snur textil de culoare albaSunt prevazuti cu doua cuie. Cuiele sunt din plastic acoperit cu metal si cu greutati metalice in interiorPretul afisat este ..
196,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 86 (3 pagini)