Menu
COȘUL TĂU

Jandarmeria IGJR

Jandarmeria IGJR

Confectionam grade si embleme pentru Jandarmeria IGJR pe comanda online. 

Pe Grade-profesionale.ro gasiti grade pentru ofiteri jandarmi (grade colonel jandarmerie, grade locotenent colonel jandarmerie, grade maior jandarmerie, grade capitan jandarmerie, grade locotenent jandarmerie, grade sublocotenent jandarmerie). Avem si grade pentru subofiteri jandarmi (grade plutonier adjutant sef jandarmerie, grade plutonier adjutant jandarmerie, grade plutonier major jandarmerie, grade plutonier jandarmerie, grade sergent major jandarmerie). Pe langa acestea producem si grade pentru maistrii militari jandarmi (grade maistru militar principal, grade maistru militar clasa 1, grade maistru militar clasa 2, grade maistru militar clasa 3, grade maistru militar clasa 4). 

Pe Grade-profesionale.ro veti gasi o diversitate mare de embleme si insemne brodate pentru militarii jandarmi. Confectionam modele de embleme pentru maneca uniformei de jandarmerie, ecusoane si nominale pentru jandarmi.  

Comercializam accesorii jandarmerie precum eghileti sau nasturi potriviti pentru ceremonii si festivitati. De asemenea gasiti si o varietate de caciuli de iarna si sepci pentru jandarmi cu embleme brodate aplicate.

Daca produsele nu va plac sau doriti produse care nu sunt inca prezentate pe site, va rugam sa ne adresati sugestii si comenzi prin formularul de contact. 

Pentru mai multe informatii privind structura insemnelor de grad in Jandarmeria Romana, vedeti Gradele in Jandarmeria Romana.

Producator: Brodara
Grade Jandarmerie - Grade Jandarmi Suportii de grad sunt confectionati din materiale de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare.Broderia insemnelor de grad este realizata cu fir metalizat argintiu. Pe grade se brodeaza si semnul de arma specific jandarmeriei.Broderie gr..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema brodata maneca jandarmi cu contur exterior realizat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul cu intaritura termocolanta de culoare albastra este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester. Datorita proprietatilor specifice acestor materiale emblema brodata este rezis..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean cu contur exterior galben. Firul utilizat pentru broderie este 100% polyester Madeira Polyneon. Broderia este aplicata pe un material suport de culoare albastra cu spate termocolat confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester .Poate fi aplica..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal Jandarmerie realizat 100% din polyester. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecusonul are intaritura termocolanta.Acest ecuson este produs in dimensiunile conf..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema tricolor Jandarmerie cu contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% poliester. Pentru o buna aplicare suportul este din tesatur 65/35% bumbac/poliester culoare neagra cu intaritura termocolata. Ecusonul poate fi cu aplicare prin coasere, cu scai/velcro/arici, cu aplicare termic..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "JANDARMERIA" cu suport din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester de culoare albastra sau neagra. Ecusonul are intaritura termocolata.Aceasta emblema este produsa in dimensiunile conforme cu reglementarile in vigoare. Se poate aplica prin coasere, termic, cu velcro sau scai si respec..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Jandarmerie realizata cu broderie din polyester si fir metalic. Conturul exterior este brodat cu fir albastru navy Madeira Polyneon si fir metalic argintiu. Suportul este albastru navy realizat din tercot termocolant.  Aceasta emblema brodata permite mai multe moduri de apl..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite subofiteri si ofiteri Jandarmerie cu conturul exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy. Broderia este realizata cu fir metalic auriu si argintiu si fir de tipul Madeira Polyneon 100% polyester pe un material suport navy din tercot termocolat.Contur exterior brodat cu fir de cul..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri Jandarmerie IGJR, Eghileti ofiteri Jandarmerie IGJR necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor.Cele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior...
89,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Jandarmerie | Sapca jandarmi cu emblema de coifura brodata inclusa.- Culoare bleumarin- Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru ofiterii sau subofiterii din cadrul Jandarmeriei Romane cu emblema brodata aplicata frontal prin coasere.Disponibila pe culoarea bleumarin sau neagraMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
50,00 Lei
Producator: Brodara
Nasturi metalici jandarmerie IGJRDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din Jandarmeria romana IGJR.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Nominal Jandarmerie cu drapel realizat 100% din polyester. Ecusonul este rezistent la uzura, raze de soare si ploaie. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecus..
16,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Nominal Jandarmerie realizat 100% din polyester. Ecusonul este rezistent la uzura, raze de soare si ploaie. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecusonul are intari..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel piept jandarmi cu contur exterior brodat cu fir negru este perfect pentru a fi aplicat pe uniforma militara, pe echipamentul sportiv sau pe vestimentatia civila. Ecusonul este brodat cu fir Madeira Polyneon 100% poliester.Pentru o buna aplicare suportul este din tesatur 65/35% bumb..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson drapel maneca jandarmi realizat 100% din polyester. Conturul exterior este brodat cu fir negru, broderia fiind realizata cu fir Madeira Polyneon. Suportul din tesatura este de 65/35% bumbac/polyester de culoare neagra avand intaritura termocolanta. Acest model de ecuson permite mai multe t..
14,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson jandarmeria piept realizat 100% din polyester. Ecusonul este rezistent la uzura, raze de soare si ploaie. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecusonul are intaritu..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema JANDARMERIA spate brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu scai, velcro sau prin proce..
18,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sergent Major jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin un galon de 16 mm si un galon de 10 cm.Ti..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin doua galoane de 16 mm.Tip grad: mansonDimensi..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Major jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin doua galoane de 16 mm si un galon de 10..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin trei galoane de 16 mm. Tip grad..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Plutonier Adjutant Sef jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin trei galoane de 16 mm și unul de..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Sublocotenent jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin doua trese cu latimea de 8 mm.Tip grad: m..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Capitan jandarmi brodateSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin 3 trese cu lățimea de 8 mm.Tip grad: ma..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin 2 trese cu lățimea de 8 mm.Tip grad: mansonD..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maior jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin 1 tresa cu lățimea de 8 mm si un galon cu latimea..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Locotenent Colonel jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin 2 trese cu lățimea de 8 mm și un gal..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Colonel jandarmi Suportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin 3 trese cu lățimea de 8 mm și un galon cu..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 4 jandarmerieSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin un galon sub formă de unghi ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 3 jandarmerieSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin un galon sub formă de unghi ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 2 jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin un galon sub formă de unghi și ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Grade Maistru Militar clasa 1 jandarmiSuportii cu insemne de grad sunt realizați sub formă de suport de grad/manșon dreptunghiular, confecționat pe suport textil de culoare bleu-jandarm, pe care se brodează cu fir metalizat argintiu însemnele de grad reprezentate prin un galon sub formă de unghi și ..
39,00 Lei
Producator: Brodara
Trese maneca Jandarmerie pentru veston pentru personalul din cadrul Jandarmeriei.Gradele de maneca sunt confectionate din paspoal din lana 97% si 3% elastan de culoarea bleu jandarm de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare. Sunt brodate cu fir argintiu metalizat. ..
100,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Jandarmi-Subofiteri cu emblema de coifura brodata inclusa.-Culoare bleumarin-Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri Jandarmerie IGJR, Eghileti ofiteri Jandarmerie IGJR necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor..
129,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 88 (3 pagini)