Menu
Your Cart

Grade Jandarmerie

Grade Jandarmerie

Producem Grade profesionale Jandarmerie pentru ofiteri si subofiteri, Grade IGJR, embleme jandarmi, embleme coifura jandarmerie, petlite brodate, grade si embleme, trese de maneca, grade pentru maneca necesare costumului de ceremonie.

Gradele brodate si insemnele, emblemele, ecusoanele pentru Jandarmeria  Romana produse de noi au un aspect ingrijit, o tinuta ferma, durabilitate si sunt conforme, normativelor in vigoare respectand si sugestiile sau dorintele clientilor nostri din aceasta institutie!

Gradele sunt brodate cu fir metalic pe paspoal bleo jandarm.

Producator: Brodara
Aici gasiti Grade militare brodate pentru personalul din cadrul Jandarmeriei.Puteti alege suporti pentru insemne de grad militar pentru corpul ofiterilor, maistrilor militari si ai subofiterilor.Gradele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigo..
35,00 Lei
Emblema brodata maneca jandarmi cu contur exterior realizat cu fir negru Madeira Polyneon 100% polyester. Suportul cu intaritura termocolanta de culoare albastra este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester. Datorita proprietatilor specifice acestor materiale emblema brodata este rezis..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema Inspectoratul de Jandarmi Judetean cu contur exterior galben. Firul utilizat pentru broderie este 100% polyester Madeira Polyneon. Broderia este aplicata pe un material suport de culoare albastra cu spate termocolat confectionat din tesatura 65/35% bumbac/polyester .Poate fi aplica..
15,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson nominal Jandarmerie realizat 100% din polyester. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecusonul are intaritura termocolanta.Acest ecuson este produs in dimensiunile conf..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema tricolor Jandarmerie cu contur exterior brodat cu fir negru Madeira Polyneon 100% poliester. Pentru o buna aplicare suportul este din tesatur 65/35% bumbac/poliester culoare neagra cu intaritura termocolata. Ecusonul poate fi cu aplicare prin coasere, cu scai/velcro/arici, cu aplicare termic..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema "JANDARMERIA" cu suport din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester de culoare albastra sau neagra. Ecusonul are intaritura termocolata.Aceasta emblema este produsa in dimensiunile conforme cu reglementarile in vigoare. Se poate aplica prin coasere, termic, cu velcro sau scai si respec..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema coifura Jandarmerie realizata cu broderie din polyester si fir metalic. Conturul exterior este brodat cu fir albastru navy Madeira Polyneon si fir metalic argintiu. Suportul este albastru navy realizat din tercot termocolant.  Aceasta emblema brodata permite mai multe moduri de apl..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Petlite subofiteri si ofiteri Jandarmerie cu conturul exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy. Broderia este realizata cu fir metalic auriu si argintiu si fir de tipul Madeira Polyneon 100% polyester pe un material suport navy din tercot termocolat.Contur exterior brodat cu fir de cul..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Eghileti ofiteri Jandarmerie IGJR, Eghileti ofiteri Jandarmerie IGJR necesari pentru ceremonii, festivitati sau alte evenimete oficiale.Au o calitate deosebita si sunt conform normativelor.Cele 2 cuie nu sunt din metal complet, sunt din plastic acoperit cu metal si au greutati metalice in interior...
69,00 Lei
Producator: Brodara
Sapca Jandarmerie | Sapca jandarmi cu emblema de coifura brodata inclusa.- Culoare bleumarin- Marimea sepcilor este reglabila si pentru asta au catarama metalica la spate..
55,00 Lei
Producator: Brodara
Caciula pentru ofiterii sau subofiterii din cadrul Jandarmeriei Romane cu emblema brodata aplicata frontal prin coasere.Disponibila pe culoarea bleumarin sau neagraMaterial: 100% poliacrilic (soft-touch)Masura universalaModel caciulă: tricotat dublu strat..
45,00 Lei
Nasturi metalici jandarmerie IGJRDestinati aplicarii pe echipamentul militar al subofiterilor si ofiterilor din Jandarmeria romana IGJR.Se pot aplica prin coasere...
5,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de a fi un material respirab..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Produs fabricat in Romania.Fabricata din bumbac 100%, culoare neagra, prindere cu elastic.**Acum aceasta masca in varianta de culoare neagra, marime normala, este disponibila cu captuseala de IN la interior. Inul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umezeala, de a fi un material respirab..
13,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Nominal Jandarmerie cu drapel realizat 100% din polyester. Ecusonul este rezistent la uzura, raze de soare si ploaie. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecus..
12,00 Lei
Producator: Brodara
Ecuson Nominal Jandarmerie realizat 100% din polyester. Ecusonul este rezistent la uzura, raze de soare si ploaie. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecusonul are intari..
10,00 Lei
Ecuson drapel piept jandarmi cu contur exterior brodat cu fir negru este perfect pentru a fi aplicat pe uniforma militara, pe echipamentul sportiv sau pe vestimentatia civila. Ecusonul este brodat cu fir Madeira Polyneon 100% poliester.Pentru o buna aplicare suportul este din tesatur 65/35% bumb..
13,00 Lei
Ecuson drapel maneca jandarmi realizat 100% din polyester. Conturul exterior este brodat cu fir negru, broderia fiind realizata cu fir Madeira Polyneon. Suportul din tesatura este de 65/35% bumbac/polyester de culoare neagra avand intaritura termocolanta. Acest model de ecuson permite mai multe t..
10,00 Lei
Ecuson jandarmeria piept realizat 100% din polyester. Ecusonul este rezistent la uzura, raze de soare si ploaie. Conturul exterior este brodat cu fir negru Madeira polyneon 100% polyester. Suportul este din tesatura cu raportul 65.35% bumbac/ polyester, de culoare albastra. Ecusonul are intaritu..
10,00 Lei
Producator: Brodara
Emblema JANDARMERIA spate brodata cu fir Madeira Polyneon. Compozitia firului este 100% polyester. Suportul este din material 65/35% bumbac/poliester de culoare albastru inchis/navy sau negru si are intaritura termocolanta. Se poate aplica atat prin coasere cat si cu scai, velcro sau prin proce..
18,00 Lei
Grade sergent jandarmi gasiti in magazinul nostru online. Aceste grade difera de cele clasice nefiind confectionate din pasla ci din tercot cu intaritura la cald. Gradele sunt brodate cu fir Madeira Polyneon si fir metalic auriu si argintiu.Broderia se aplica pe un material cu rol de suport reali..
35,00 Lei
Grade sergent major jandarmi gasiti in magazinul nostru. Aceste grade difera de cele din pasla, clasice, si sunt confectionate din material de tip tercot care are intaritura realizata la cald. Gradele sunt brodate cu fir 100% polyester Madeira Polyneon si fir metalic auriu si argintiu.Broderia se..
35,00 Lei
Grade plutonier jandarmi diferite ca si constructie de gradele clasice. Acestea sunt confectionate dintr-un material de tip tercot cu intaritura la cald avand o tinuma mai ferma. Gradele sunt brodate cu fir Madeira Polyneon si fir metalic auriu si argintiu. Materialul suport este confectionat din..
35,00 Lei
Grade plutonier major jandarmi puteti achizitiona de la noi. Va recomandam sa fiti atenti deoarece sunt realizate din tercot cu intaritura aplicata la cald. Gradele sunt brodate cu fir Madeira Polyneon polyester 100% si fir metalic auriu si argintiu.Puteti cumpara aceste grade pentru jandarmi, in d..
35,00 Lei
Grade plutonier adjutant jandarmi realizate cu fir metalic argintiu si auriu prin broderie. Aceste fire utilizate sunt Madeira Polyneon si au concentratie 100% polyester. Va recomandam sa fiti atenti deoarece aceste grade difera de cele clasice fiind confectionate din tercot cu intaritura la cal..
35,00 Lei
Grade plutonier adjutant sef jandarmi brodate cu fir Madeira Polyneon de concentratie 100% polyester cu fir metalic argintiu si auriu. Broderia se aplica pe un suport din paspoal bleo jandarm cu intaritura termcolanta. Dimensiunile respecta normele existente. Pot fi comercializate atat in variant..
35,00 Lei
Grade sublocotenent jandarmi brodate cu fir auriu si argintiu Madeira Polyneon polyester 100%. Aceste grade nu sunt din pasla cum se intampla in cazul celor clasice. Sunt realizate din tercot cu intaritura la cald. Broderia se aplica pe un material cu bune proprietati de tip suport cu intaritura ..
35,00 Lei
Grade capitan jandarmi brodate cu fir metalic argintiu si auriu pe suport Paspoal din lana bleo jandarm!Pretul este pentru o pereche!..
35,00 Lei
Grade locotenent jandarmi brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester, fir metalic auriu si argintiu. Suportul pe care se aplica broderia este confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac polyester, de culoare albastra cu intaritura termocolanta. Alegand sa cumparati grade jandarmi, grade lo..
35,00 Lei
Grade maior jandarmi brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester. Firul utilizat pentru broderie este argintiu si auriu. Materialul de suport este confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac poliester, de culoare albastra cu intaritura termocolanta avand o tinuta ferma si un aspect ingrijit.Grad..
35,00 Lei
Grade locotenent colonel jandarmi puteti cumpara din magazinul nostru brodate cu fir Madeira Polyneon polyester 100% si fir metalic argintiu si auriu. Materialul de tip suport pe care este aplicata aceasta broderie este confectionat dn tesatura 65/35% bumbac polyester de culoare albastra cu intar..
35,00 Lei
Grade colonel jandarmi brodate cu fir metalic argintiu si auriu pe suport Paspoal din lana bleo jandarm!Pretul este pentru o pereche!..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 5 jandarmerie  brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester, fir metalic auriu si argintiu. Suportul este confectionat din paspoal bleo jandarm cu continut de 97% lana si 3% elastan. Acest material special de suport are si intaritura termocolanta care asigura o apl..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 4 jandarmi  brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester, fir metalic auriu si argintiu. Suportul este confectionat din paspoal bleo jandarm cu continut de 97% lana si 3% elastan. Acest material special de suport are si intaritura termocolanta care asigura o aplica..
35,00 Lei
Producator: Brodara
Grade maistru militar clasa 3 jandarmi  brodate cu fir Madeira Polyneon 100% polyester, fir metalic auriu si argintiu. Suportul este confectionat din paspoal bleo jandarm cu continut de 97% lana si 3% elastan. Acest material special de suport are si intaritura termocolanta care asigura o aplica..
35,00 Lei
Grade maistru militar clasa 2 jandarmi cu broderia realizata din fir metalic argintiu si auriu. Firele folosite sunt Madeira Polyneon polyester 100%. Materialul suport din care sunt confectionate gradele este cu tesatura 65 / 35% bumbac poliester, de culoare albastra cu intaritura termocolanta. A..
35,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 92 (3 pagini)